Många matlådor blir det…

2 kommentarer

Många matlådor blir det när man väl ställer sig framför spisen. Antalet olika rätter är dock begränsade till två, men nu har jag i alla fall matlådor till hela arbetsveckan.

Det känns i alla fall bra, och till och med disken är fixad.

Länge har man funderat på att laga det mesta av maten på söndagen, men det har aldrig riktigt blivit av. Således kan man anse denna dag vara en av de bättre.

Eftersom man ändå varit lite flitig idag, kan man lika gärna fortsätta på samma spår. Ni minns kanske gårdagens dammsugning? Ja, man kan roa sig med att göra det även idag. Mest bara för att försöka bibehålla en viss ordning, för det är något som verkligen behövs.

Men man får samtidigt inte glömma att detta är tänkt att vara en vilodag också! Man kan ju alltid inbilla sig själv att det är fullt möjligt att vara ledig när man har hus och hundar…

I morgon lär man dock få jobba igen allt om nederbörden faktiskt kommer som snö. Vilket är ganska troligt och temperaturen kommer att pendla mellan 0-2°…

Tacksamt nog att ATV’n funkat fint den senaste tiden, och den är dessutom fulltankad och redo att rulla ut så snart man kommit hem från jobbet.

Välförtjänt sovmorgon!

Ja, idag fick man en ack så välförtjänt sovmorgon, och man vaknade först vid 8-tiden och kunde konstatera att man mådde prima.

Så pass prima att jag kom ihåg att dricka morgonkaffe, men däremot helt glömt att ge hundarna frukost. Den fick de först vid 10-tiden… Någon direkt skada av detta tog dock inte hundarna! Det var nog mer jag som led av detta.

Tacksamt nog är det ytterst sällan som jag glömmer en sån viktig sak!

Vi på Hundgården önskar i alla fall er alla en riktigt härlig söndag!

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 02 11 || 14:59

Publicerat i Baronen - In Real Life

2 svar to 'Många matlådor blir det…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Jag har hört många som fixar matlådor på söndagar, själv använde jag oftast rester från middagen till matlådan, behövde jag ingen lunchlåda gick de in i frysen till senare.
  Ha nu en fin start på veckan!

  Marianne

  2024 02 11 || 23:26

 2. Du är duktig som gör matlådor! Det är ekonomiskt!
  Ha en bra måndag!
  Kram!

  skåningen

  2024 02 12 || 11:00

Lämna en kommentar: