Denna dag försvann snabbt…

2 kommentarer

Denna dag försvann snabbt

Denna dag försvann snabbt, trots att den började tidigt. Strax före 04.00 vaknade man, och bestämde sig för att bjuda hundarna på en promenad redan då.

Därefter väntade man i stort sett ut tiden så att man kunde åka till stan. Bland annat gjorde man ett besök på återvinningscentralen för att slänga lite skräp, och därefter fick man handla det sista.

Under eftermiddagen kunde man passa på att dammsuga, och behovet för detta var minst sagt stort.

För stunden kan man därför njuta av ett hem i någorlunda ordning, trots insikten om att ordningen är tillfällig och kräver ständigt underhåll. Men denna dag är i alla fall säkrad!

Snart börjar det bli dags att avsluta dagen, men jag har för avsikt att först bjuda hundarna på en liten kvällspromenad i det blåsiga vädret. Sen återstår det att se när man vaknar i morgon. Förhoppningsvis något senare än idag, för det vore onekligen skönt att få sova ut ordentligt en dag denna vecka.

Sammanfattningsvis är jag ändå nöjd med dagen som sådan. Det känns som att man fått gjort en hel del saker här hemma, så man får väl nästan se morgondagen som en välförtjänt vilodag.

Arbetsveckan har gått bra, men bitvis har den varit väldigt intensiv – något man känt i kroppen. Så i morgon får man nog tvinga sig själv att bekanta sig med sofflocket i möjligaste mån.

Mer snö är att vänta!

Det är med mindre glädje man kollar väderleksprognosen för framtiden. Det ser ut att snöa en hel del, så man kan räkna med att behöva ploga en hel del. Såvida inte prognosen ändras. Vilket man nästan hoppas på, för annars är risken att man får stressa en hel del för att hinna med allt.

Dessutom så är risken att vovvarna får röra på sig mindre.

Men man ska väl inte ta ut något i förskott.

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 02 10 || 20:59

Publicerat i Baronen - In Real Life

2 svar to 'Denna dag försvann snabbt…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Det var inte dåligt med en promenad vid den tiden! 🙂

  Louise

  2024 02 10 || 21:55

 2. Här snöade det i fredags!
  Svar…Det är mycket bedrägeri på nätet!
  Kram!

  skåningen

  2024 02 11 || 12:19

Lämna en kommentar: