Lite skit i hörnen

Inga kommentarer

Lite skit i hörnen

Talesättet “Bättre lite skit i hörnen än ett rent helvete” blir gällande här. Med två hundar som fäller så hinner man knappt ställa undan dammsugaren innan det är dags igen.

Men vad vore väl livet utan små hårbollar på golvet, eller ljudet av tassar som närmar sig?

För stunden kan man dock njuta av en ack så flyktig ordning. Att man sen tog sig tiden att städa upp på skrivbordet var verkligen välbehövligt.

Vad gäller röran på just den ytan kan man knappast skylla på hundarna. Det är helt och hållet husses bristande ordningssinne som lämnar sina spår där. Hade man bara varit bättre på att plocka undan efter sig regelbundet hade skrivbordet ständigt varit i ordning.

Vem vet, kanske förstärks mitt ordningssinne med tiden. Jag är ju bara 46 år…

Äntligen har det hänt!

Ja, idag var dagen då man äntligen hoppade upp på cykeln och trampade in till stan. Det går knappast att förklara i ord hur mycket jag saknat cyklandet, men dagens dos var som balsam för själen.

Man kan ju inte helt och hållet fundera lite extra inför morgondagens arbete: Skulle det inte passa bra att låta morgondagen erbjuda årets första cykeltur till jobbet? Visst, man är i skrivande stund lite otränad, men samtidigt kommer man snabbt in i allt när man väl kommit igång med träningen igen.

Vädret ser för stunden ut att vara förhållandevis gynnsamt, om det är kan tänkas bli lite motvind. Vägarna är dock isfria, och det finns nog ingen större risk för halka. Även om man får vara beredd på att det kan vara lite halt under natten. Så man får cykla försiktigt.

Ska jag hinna med att cykla till jobbet måste jag gå upp 04.00 och inte en minut senare. Hundarna behöver få sin promenad innan, och för att hinna med allt hoppas jag verkligen att latmasken är morgonpigg…

Här hittar du oss på Facebook och Instagram

Skrivet av Henrik Olsson

2024 01 28 || 17:26

Lämna en kommentar: