Dagen efter after worken…

2 kommentarer

Dagen efter after worken

Dagen efter after worken känns ovanligt bra. Troligtvis mest på att jag valde att köra bil, men också för att det var väldigt trevligt. Bowling är onekligen inte min starka sida.

Förstår dock inte riktigt syftet med rännorna. Perfekt formade efter kloten, men ändå ska man undvika dessa av någon märklig anledning…

Oavsett så lyckades jag få en “strike” ett par gånger. Jag antar att det är när man under två kast lyckas få klotet att hamna i rännan båda gångerna…

Hur som haver: Gårdagen var fantastiskt trevlig, och man ser onekligen fram emot nästa tillfälle. Trots att man kom i säng ovanligt sent för egen del. Man anlände åter till Hundgården efter 22.00, och träffade kudden kring midnatt.

Det var med andra ord en lång dag för något som gått upp 04.00. Kanske är det därför man känner sig extra trött idag, och kunnat njuta extra mycket av veckans första lediga dag – som bara råkar vara dagen efter after worken. Förhoppningsvis kommer man dock att vara lite extra aktiv under morgondagen, men allt beror lite på hur vädret blir.

Man väntar på årets första cykeltur!

Ja, enligt kalendern är det idag den 27:e januari, och besvärande nog har man inte fått till ett endaste pass på cykeln detta år. Kanske blir det redan i morgon! Eller det är i alla fall planen man gjort upp denna kväll.

Nu är det över en månad sen man cyklade sista gången, och man är väldigt rastlös just nu. Jag kan inte minnas sist man hade ett sånt långt uppehåll från träningen, och hade det inte varit för hundpromenaderna så hade vågen haft betydligt tråkigare nyheter att förmedla.

Man har dock kunnat skylla på vädret till stor del. Vintern har varit ovanligt obarmhärtig på flera sätt om man jämför med tidigare. Kanske är det därför man verkligen ser fram emot våren och fler soltimmar!

Cykelpendla; Hälsa, Miljö, Ekonomi

Här hittar du oss på Facebook och Instagram

Skrivet av Henrik Olsson

2024 01 27 || 20:01

Publicerat i Baronen - In Real Life

2 svar to 'Dagen efter after worken…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Hur noga jag än siktar så hamnar mina klot i rännan!
  Kram!

  skåningen

  2024 01 28 || 15:12

 2. Så kul med bowling 😀 brukar ju finnas grindar för om man vill ha hehe

  Pauline

  2024 01 29 || 20:10

Lämna en kommentar: