Det är dags igen…

Inga kommentarer

Det är dags igen

Det är dags igen för Wilja att löpa, och det innebär jobb för husse! Under dessa lediga dagar behöver jag göra en viktig sak: Bygga en separat hundgård.

Inom kort kommer hundarna att behöva vara åtskilda när jag åker till jobbet. Ett litet problem är att det fortfarande är tjäle i marken, men jag får försöka hitta på någon tillfällig lösning.

Under årens lopp har man ju haft flertalet olika hundgårdar att nyttja, men för stunden har man bara en stor hundgård. Det finns fördelar med detta, men också nackdelar, och därför måste jag bygga upp ett par nya.

Framför allt är det bra att ha när Wilja löper, men inte bara. Det är också bra att ha när andra hundar behöver tillbringa några dagar här hemma. Nog för att Glada Bäverns Hundpensionat inte direkt är “öppet” så finns det fortfarande hundar som kan bo här lite då och då.

Idag har det inte blivit något direkt arbete utfört. Man hoppas dock på att morgondagen kommer att erbjuda möjligheten att jobba lite utomhus. Mestadels för att jag vill få ihop en separat hundgård inför måndagen.

Grindar och galler finns tillgängligt för detta, så det ska gå ganska fort. Helst av allt hade jag velat göra det permanent, men det är inte möjligt just nu.

Lördagen den 13:e januari 2024

Hittills i år har man inte cyklat en endaste meter, men jag hoppas innerligt att man kan unna sig en tur snart nog. Kanske redan i morgon. Enligt väderleksprognosen ser det ut att vara någorlunda gynnsamma förhållanden för en sådan aktivitet.

Låt oss hoppas att det faktiskt blir det också! Det vore onekligen underbart att få hoppa upp på sadeln igen och trampa in mot stan. Om inte annat vore det bra för den ständigt ökande kroppsmassan.

Här hittar du oss på Facebook och Instagram

Skrivet av Henrik Olsson

2024 01 13 || 20:02

Lämna en kommentar: