Helgen väntar runt hörnet…

Inga kommentarer

Helgen väntar runt hörnet

Helgen väntar runt hörnet, och i morgon blir en kort arbetsdag. I alla fall för mig som slutar 11.00 då man har en avtalad tid för annat.

Således kan fredagsmyset inledas något tidigare.

Därmed inte sagt att man kan slappna av helt under eftermiddagen. Efter min bokade tid behöver man först göra ett besök på återvinningscentralen för att göra sig av med lite skräp. Därefter måste man onekligen tvätta bilen ordentligt.

Bilden visar inte riktigt hur smutsig bilen är, men hur vinterväglaget och saltet påverkar utseendet vet vi alla säkerligen väldigt väl. Därefter måste man handla, och efter det kan man inhandla årets första pizza. Fredagsmys står på schemat, men man ska inte låta latheten helt och hållet bestämma.

Måsten finns lika fullt! Bland annat behöver jag såga upp de få stockar som finns kvar, och sen klyva den lilla ved detta kommer att ge. Detta är således också den sista veden jag har möjlighet att använda denna vinter. Således kommer elräkningen att fortsätta skjuta i höjden.

Men man kan alltid trösta sig med att nästa vinter blir betydligt bättre – och varmare! Således kommer elräkningen också vara betydligt lägre än vad den blivit under denna vinter!

Övrigt i helgen!

En helg ska inte bara bestå av njutning och vila, utan även träning och andra aktiviteter. För egen del så blir det långpromenader, och kanske även en cykeltur in till stan. För Wiljas del så blir det lydnadsträning och nosarbete. Denna lilla fröken behöver ju en hel del extra aktivitet, och då jag inte har möjlighet att erbjuda allt för mycket under arbetsveckan, så får jag försöka klämma in sånt under helgen.

Förhoppningsvis kommer inte vädret att vara allt för avskräckande för sådana utomhusaktiviteter.

Utfallet av allt detta kommer att rapporteras vid ett senare tillfälle. Tills dess önskar vi alla på Hundgården er en riktigt trevlig helg.

Här hittar du oss på Facebook och Instagram

Skrivet av Henrik Olsson

2024 01 11 || 21:04

Publicerat i Baronen - In Real Life

Lämna en kommentar: