Man blir allt viktigare…

1 kommentar

Man blir allt viktigare

Man blir allt viktigare när cykeln förblir oanvänd, och det var inte riktigt vad jag hade tänkt mig. Nu hoppas man att ett mildare väder kommer omgående så att man inte behöver agera flytboj under “beach 2024″…

En onekligen besvärande siffra går att avläsa på vågen denna kväll.

Jag tror att vi alla känner till anledningen till varför mina strumpor är håriga, så det är knappast något jag behöver fördjupa mig i ytterligare.

Ett positivt tecken i allt detta är dock att cyklingen faktiskt ger gott resultat på mer än ett sätt. Man längtar naturligtvis tillbaka till detta, men också att få möjligheten att köpa en ny cykel.

En som man obekymrat kan susa fram längs vägarna med. En som är anpassad på alla tänkbara sätt efter mina behov. Någon som är lite lättare och smidigare än min nuvarande.

Visst, den nuvarande har inte speciellt många år på nacken, men samtidigt är den mer än välanvänd under årens lopp – och kanske har den gjort sitt. På anslagstavlan ovan för mitt skrivbord hänger fortfarande ett kvitto från förra årets service och reparation.

Den summan var minst sagt saftig, men efteråt kändes cykeln som ny. Idag är man dock mer benägen att vilja köpa en helt ny cykel i stället. Det mesta av den gamla reparationen behöver bytas ut igen, samtidigt som man utöver detta även skulle behöva byta ut däck och fälgar.

Visst, summan må vara hög, men samtidigt har alla mil på cykeln också sparat mig en hel del pengar under årens lopp. Men kanske, bara kanske, är det dags att investera i något nytt och bättre. Eller ska jag lämna in den på en ännu dyrare service?

Cykeln är ett värdefullt redskap!

Ja, som ni alla märker så är cykeln ett viktigt redskap här hemma. Naturligtvis är det därför också besvärande att inte kunna använda den på grund av vädret. Jag följer dock väderleksprognosen med stort intresse.

Hur kallt kan det vara för att jag ska vilja cykla drygt 25 km till jobbet? Ja, det är onekligen den stora och viktiga frågan i min vardag…

Man blir allt viktigare liksom cykeln, och det är en bra utveckling!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram

Skrivet av Henrik Olsson

2024 01 09 || 19:01

1 svar to 'Man blir allt viktigare…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Det visar sej på vågen när det varit många långa mathelger,
    Ny cykel, ja tack!

    Marianne

    2024 01 11 || 13:39

Lämna en kommentar: