Nu är det helg!

2 kommentarer

Nu är det helg

Nu är det helg, och den är efterlängtad. Något som inte riktigt är lika efterlängtat är den rådande kylan. Inför vovvarnas morgonpromenad märkte man att det var kallt ute, men man tänkte inte så mycket på det.

Väl hemma från promenaden kollade man termometern, och den visade då -15,2°.

Kanske var det tur att man inte kollade den före promenaden, för i så fall hade man kanske inte gått speciellt långt med vovvarna. Den bistra kylan kommer att hålla i sig under helgen, och således minskar vedhögen.

För stunden går det lite trögt att få upp temperaturen här hemma, men det är inte så konstigt.

När det blir så här kallt så sjunker temperaturen inomhus väldigt snabbt, och det tar tid att få upp den till en bekväm nivå igen. Lyckligtvis är man nu ledig två dagar, och får därför tillfälle att hålla temperaturen på en något mer jämn nivå än under veckorna.

Nu är det helg, och många har kanske förväntat sig att jag antingen har med en pizza från stan. Eller kebabtallrik. Men idag blev det aldrig så av olika anledningar. Mestadels för att jag inte var speciellt hungrig efter jobbet.

Således kunde man pausa den något nya traditionen – vilket garanterat är positivt på många sätt.

Det är dags att börja träna igen!

Än så länge har man inte lyckats genomföra en enda cykeltur detta år, men jag hoppas att man kan ändra på det i morgon! Det ser ut att bli vackert väder, om än något kyligt. Den sista tiden har det inte blivit speciellt många cykelturer, och det märks om inte annat på vågen.

Låt oss därför hoppas att jag lyckas ta mig ut på en liten cykeltur till stan i morgon.
Och gärna även i övermorgon!

Helt ärligt så börjar det krypa i kroppen på mig nu, och jag vet vad som måste göras. Man vill ju inte att bilen ska få rulla mer än cykeln detta år också!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram

Skrivet av Henrik Olsson

2024 01 05 || 19:29

Publicerat i Baronen - In Real Life

2 svar to 'Nu är det helg!'

Subscribe to comments with RSS

 1. Ja vi håller oss inne, minus 30 här. Trevlig helg!

  Pauline

  2024 01 05 || 20:10

 2. Inget bra cykelväder!
  Jag är också djupfryst!
  Kram!

  Yvonne

  2024 01 06 || 09:54

Lämna en kommentar: