Man var inte beredd…

Inga kommentarer

Man var inte beredd

Man var inte beredd på att det skulle komma så mycket snö under natten. Ca 7 cm kom, och det gjorde att vovvarnas morgonpromenad blev kortare än planerat.

Allt för att jag skulle hinna ploga bort det mesta innan jag åkte till jobbet.

Visst, det skulle bli varmare och regna senare under dagen, men det är bättre att ploga för ofta. Vägarna blir snabbare rena och fina, snarare än isiga och spåriga.
Allt sånt underlättar kommande promenader med vovvarna. Dessutom är det bara bra för ATV’n att få jobba så mycket som möjligt!

Jag bör kanske tillägga att bilden ovan inte riktigt visar hur mycket snö som faktiskt ligger på vägen, men plogvallen till vänster på bilden kanske avslöjar lite. Hur som helst, när man kom hem från jobbet så var snön borta från vägen, och det enda man kunde se var vattenpölar.

Trots att det tidigare i år varit extremt kallt, har vädret nu återgått till det normala(?) som består av plusgrader och regn.

Idag kunde man sluta tidigare igen…

… och likaså i morgon! Idag fick jag möjlighet att gå hem vid 15.00, och i morgon tänkte jag smita hem vid lunchtid. Därmed kan man inleda nyårshelgen tidigare än planerat. Den extra fritiden man får kommer onekligen att vara uppskattad. Inte för att jag har några direkta planer, utan för att jag längtar efter att avsluta detta år med att lata mig ordentligt.

Till skillnad från tidigare år då man alltid jobbat storhelger!

Idag fick man dock njuta lite extra på jobbet när flertalet av oss valde att beställa pizza och liknande till lunch. Denna lyx kommer dock inte förhindra det väntande fredagsmyset.

Vad det stundande fredagsmyset kommer att bestå av är i skrivande stund inte bestämt. Man kan tycka att en kebabtallrik är ett bra alternativ, men jag funderar på att byta ut den mot något annat.

Vad vet jag inte än, utan man får vänta tills i morgon och se vad man är sugen på.

Här hittar du oss på Facebook och Instagram

Skrivet av Henrik Olsson

2023 12 28 || 20:24

Publicerat i Baronen - In Real Life

Lämna en kommentar: