Då var det söndag…

1 kommentar

Då var det söndag

Då var det söndag igen, och helgen går mot sitt slut. Tacksamt nog känner jag mig mycket bättre, även om man är lite trött i kroppen.

Viss nytta har man i alla fall lyckats uträtta idag, och ordningen är till viss del återställd.

I alla fall så pass att man kan tillåta sig själv att slappna av lite. Snart inleder man nästa arbetsvecka, och efter 5 dagar kan man se fram emot lite långledigt, vilket självklart kommer att vara uppskattat.

Kanske lyckas man få gjort ännu mer här hemma under den tiden. Nu när tjälen börjat släppa ur marken kanske man kan få både tid och möjlighet att göra i ordning hundgårdarna. För stunden är behovet inte så stort av flera hundgårdar, men förr eller senare börjar lilla fröken Wilja löpa igen, och då behöver jag ha något rejält som kan hålla i sär hundarna när jag jobbar.

Sen vet man aldrig när Glada Bäverns Hundpensionat får öppna grindarna igen. Om än ack så tillfälligt.

För att kunna göra det jobbet behöver jag dock både tid och dagsljus. Något som man inte direkt har överflöd av denna tid på året. Lyckligtvis infaller vintersolståndet om 5 dagar, och därefter blir dagarna sakta men säkert längre.

Något jag är övertygad om att vi alla längtar efter!

Ännu en helg till ända!

Helgerna går verkligen alldeles för fort, speciellt när man tvingas ta det lugnt. Samtidigt har vilan varit mer än välbehövlig, och den har också gett resultat. Tack vare detta är man på alla sätt och vis redo för en ny arbetsvecka innan helgerna avlöser varandra.

För min del blir det även jobb i mellandagarna, men det känns helt ok då man inte vill förlora för mycket arbetstid detta år. Det blir dock troligtvis lite annorlunda nästa år.

Vi på Hundgården hoppas att ni alla haft en riktigt trevlig helg och tredje advent.

Här hittar du oss på Facebook och Instagram

Skrivet av Henrik Olsson

2023 12 17 || 20:21

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'Då var det söndag…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Arbetet hemma springer inte bort och en helgs vila är välbehövligt ibland!

    Marianne

    2023 12 18 || 12:12

Lämna en kommentar: