Man har sovit gott…

2 kommentarer

Man har sovit gott

Man har sovit gott i natt, och det var uppenbarligen något kroppen behövde. Att man sen vaknade upp med ett extra tungt huvud och täppt näsa var lite besvärande.

Lyckligtvis blev allt bättre under förmiddagen, men man valde ändå stillhet framför aktivitet.

Till viss del känner man sig något uttråkad, men man får lägga band på sig. I alla fall tills i morgon och sen får man se hur man mår. Detta har varit alldeles för långdraget! I allt detta byggs behovet av träning upp allt mer, och jag kollar väderleksprognosen intensivt. Jag vill mer än gärna ta cykeln till jobbet ett par gånger till i år.

Som allt ser ut just nu är det inte direkt förmånligt, men jag fortsätter att försöka. Naturligtvis behöver jag först bli helt frisk i kroppen, eller åtminstone någorlunda frisk.

Idag har man i alla fall fått njuta ordentligt. Man har sovit gott i natt, och utöver detta lyckades man klämma in en kort tupplur på sofflocket under eftermiddagen. Således har detta onekligen varit en bra lördag, och den enda aktivitet man utfört hittills har varit att hämta ved i förrådet.

Två gånger, bör tilläggas! I morgon kan man se fram emot att behöva dammsuga huset och återinföra en acceptabel ordning i detta hem.

Det finns fördelar!

Att bara vara hemma och göra så lite som möjligt är onekligen trevligt, men det får inte bli en vana.
För stunden kan man i alla fall skylla allt på ett litet virus, men till slut får man engagera sig i sin egen tillvaro.

Nu börjar klockan bli mycket, och det är snart dags att avsluta dagen. Först måste man rasta hundarna, och sen kan man läsa lite innan man somnar till Netflix.

I morgon är det söndag, och veckans sista dag. Det finns inga planer för den dagen heller, men man kan även ägna en söndag åt återhämtning.

Här hittar du oss på Facebook och Instagram

Skrivet av Henrik Olsson

2023 12 16 || 21:05

Publicerat i Baronen - In Real Life

2 svar to 'Man har sovit gott…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Hoppas att de bara var tillfälligt å att du inte blir sjuk!

  Pauline

  2023 12 17 || 15:25

 2. Kry på dig!
  Kram!

  skåningen

  2023 12 17 || 15:32

Lämna en kommentar: