Fredagen har äntligen anlänt…

Inga kommentarer

Fredagen har äntligen anlänt

Fredagen har äntligen anlänt, och nu kan man koppla av ordentligt! Kan man tänka sig en bättre inledning av helgen än att sluka en kebabtallrik (med vovvars hjälp)?

Helgen som ligger framför en är tänkt att gå i vilans tecken på alla tänkbara sätt.

Visserligen har man mycket att göra här hemma, men allt har pausats till förmån för just vilan. Efter att man under veckan varit småkrasslig är det hög tid att låta kroppen vila.

Jesaja har sagt (Jes 30:15): “Genom stillhet och förtröstan blir ni starka“. Ett gott råd att ta vara på, så i helgen ska jag vara stilla och förtrösta. Inför måndagen räknar jag kallt med att vara något av en Duracellkanin på jobbet. Om så inte sker har jag i alla fall unnat mig tillräckligt med vila, och i detta finns inga förlorare.

Även om kroppen just nu känns rejält trött, så upplever man ändå ett välbehag. Mestadels för att man vågade trotsa måendet och hålla ut tills idag. Utan att sjukskriva sig och åka hem. Huruvida det var ett bra drag eller inte kan jag inte säga, men jag är nöjd.

Därmed inte sagt att jag inte lider med de kollegor som fallit för viruset som just nu härjar.
Förhoppningsvis är alla tillbaka på måndag!

Det blir en tidig kväll…

… men fredagen har äntligen anlänt. Jag siktar försiktigt på att komma i säng innan 21.00, och sen förväntar man sig att kunna sova ut ordentligt i natt. Väckarklockan kommer att sättas, men lite senare än normalt. 05.30 låter väl tillräckligt bra. Skillnaden blir att jag bara sätter ett larm, och om jag trycker på “stopp” så kommer jag att få sova ända tills jag vaknar.

Risken finns dock att man råkar “snooza” i stället, men det är en risk jag är villig att ta.

Vi på Hundgården önskar i alla fall er alla en riktigt trevlig helg!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram

Skrivet av Henrik Olsson

2023 12 15 || 19:32

Publicerat i Baronen - In Real Life

Lämna en kommentar: