Montera på snöbladet

Inga kommentarer

Montera på snöbladet

Då var det dags igen att montera på snöbladet – om än i sista minuten. Lyckligtvis startade ATV’n utan några större problem, och det var inga oväntade stopp under tiden.

Detta var onekligen en positiv händelse, men det kan också bero på att den ständigt underhållsladdats den senaste tiden.

Drygt en timme senare var det mesta plogat, och man kunde pusta ut. I alla fall för stunden, men mer snö är garanterat att vänta i vinter.

Personligen hoppas jag på väldigt mycket snö i vinter, trots att fritiden är begränsad. För stunden verkar det dock vara lugnt med nederbörd, men vintern är inte slut än.

Man kan vänta sig betydligt mycket mer snö innan vintern är över.

Lyckligtvis kan man återigen känna sig redo att tackla utmaningar som ligger framför en. För att maskinen ska kunna fortsätta sin tjänst behöver man samtidigt införskaffa en större mängd bensin. Min arbetsmaskin är uppenbarligen väldigt törstig så här års…

I morgon är det fredag!

Ja, i morgon är det äntligen fredag igen! Veckorna går verkligen alldeles för snabbt, och man hinner knappt med i tempot som råder. Den vinter som hittills varit har förhindrat det mesta jobbet utomhus, och jag är tveksam till att det blir så mycket arbete utomhus i helgen.

Något jag däremot borde fokusera på är att försöka få färdigt hallen.

Förra helgen gick åt att försöka överleva en manlig förkylning, medan denna helg förhoppningsvis kommer att gå i hälsans tecken. Därmed kan man också fortsätta det arbete som egentligen redan borde varit färdigt.

Behöver av att ha extra hundgårdar blir allt större för var dag som går.

Om inte för besökande hundar så kommer Wilja förr eller senare att börja löpa igen. Då behöver jag enkelt kunna sära på hundarna när jag själv inte är hemma.

Låt oss hoppas att helgen kan resultera i någorlunda framsteg i detta.

Här hittar du oss på Facebook och Instagram

Skrivet av Henrik Olsson

2023 12 07 || 20:56

Publicerat i Baronen - In Real Life

Lämna en kommentar: