Latmasken har stått som segrare…

Inga kommentarer

Latmasken har stått som segrare

Latmasken har stått som segrare var dag denna vecka, beklagligt nog. I morgon är det dessutom fredag, och det är ytterst tveksamt att man tar cykeln då.

Man vill hellre komma hem så snabbt som möjligt, och gärna med något extra gott att äta.

Både igår och idag siktade jag på att cykla, men när det väl var dags att börja trampa hemifrån så försvann märkligt nog all min energi. Varför det blev så kan jag inte säkert säga, men kroppen kanske behövde vila.

Man har ju gått från att jobba 9 – 13 timmar till att jobba 40 timmar. Nog för att man har anpassat sig både snabbt och bra, kanske vissa saker kommer släpandes efteråt.

Under förra månaden cyklade man trots allt väldigt mycket.

Men även om det kanske är så att kroppen behöver vila, så känner man sig ändå lite pressad. Framför allt när det är mindre än halva tanken kvar i bilen, trots att man tankade den 19 oktober.

Jag antar dock att man kommer att tanka betydligt oftare än varannan månad fortsättningsvis.

Man hoppas i alla fall att man blir piggare nästa vecka, och att man kan ta cykeln några dagar.

Blir hallen klar i helgen?

Ja, det är den stora frågan! Planen är att väggarna ska målas, samt att golvet ska läggas. Jag har tyvärr inte köpt några lister än, så jag antar att det inte blir helt färdigställt förrän om några veckor. Listerna är tänkta att köpas samtidigt som de nya stolparna till hundgårdarna.

Men att listerna inte kommer på plats i helgen är ett mindre problem! Det viktigaste är trots att allt väggarna och golvet blir färdigt. Det i sig kommer att göra att “byggröran” försvinner allt mer.

I alla fall för tillfället!

Till Wilja’s förtret så kommer den flätade hundbädden att flyttas från kontoret till hallen. Hon gillar verkligen att ligga i någorlunda höjd med husse, men ibland försöker hon ta sig upp på skrivbordet. Riktigt det var inte tanken jag hade med bädden.

Det återstår att se var hon tycker om husses plan när väl den blivit verklighet.

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 11 02 || 17:57

Lämna en kommentar: