Förvandlingen av hallen har inletts…

2 kommentarer

Förvandlingen av hallen har inletts

Förvandlingen av hallen har inletts! I denna stund bör man kanske också tillägga “äntligen”, men arbetet måste gå långsamt i början.

Tidigare spacklade jag väggarna, och nu är det bara och vänta på att allt ska torka.

Sen kan man börja slipa, och senare måla.

Jag blev positivt överraskad över att det var så få skruvhål i väggarna, men det underlättar naturligtvis det fortsatta arbetet. Målandet lär komma igång senare i eftermiddag.

Det stora problemet återstår dock – att få bort den gamla plastmattan. Det har legat där under många år, och av någon dum anledning valde jag att använda lim; något man får sota för nu.

Den sitter som berget i spånskivorna, och man kommer att behöva använda en hel del våld för att få bort det sista. Lyckligtvis behöver man inte värna om varken mattan eller golvet.

Det är snarare fingrarna som tar stryk av att nypa hårt och samtidigt försöka dra loss bit för bit.

I allt detta är man glad att förvandlingen har inletts, eller snarare fortsatt. Jag är helt övertygad om att resultatet kommer att bli fantastiskt bra. Om inte annat för att man slipper se byggröra och oreda varje gång man passerar hallen.

Ett litet sidoprojekt:

I vilken anda är svårt att säga, men jag skulle nog vilja säga att den är av det kreativare slaget. Det finns en liten vägg mellan hallen och kontoret, och den “fyller” egentligen ingen direkt funktion.

Därför har jag fått en liten tanke – att göra om den till en fondvägg av gamla tidningar som tidigare hittades i huset. Tanken har funnits med mig länge, men jag har inte riktigt kunnat bestämma mig för om man ska göra så.

Jag tror dock att det hade blivit ganska häftigt, samt att den delen av hallen blir både större och ljusare när väl den andra väggen är riven. Man har trots allt andra projekt att ägna sig åt nu!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 10 28 || 20:41

Publicerat i Baronen - In Real Life

2 svar to 'Förvandlingen av hallen har inletts…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Hallen kommer att bli bra !
  Ha en bra söndag!
  Kram!

  skåningen

  2023 10 29 || 10:02

 2. Ja DS är ju Förjobbet som tar tid, lycka till 🙂

  Pauline

  2023 10 30 || 10:39

Lämna en kommentar: