I kväll blev det fredagsmys…

1 kommentar

I kväll blev det fredagsmys

I kväll blev det fredagsmys, och man kunde äntligen avnjuta en kebabtallrik!

Under förra veckan förolyckades min kebabtallrik under högst tragiska omständigheter. Idag lyckades man dock skydda den tillräckligt – och således blev det både fredagsmys och netflix!

Det som hände var inget mindre än att jag råkade tappa den precis utanför ytterdörren förra veckan. Man var så nära att få smaska i sig den, men i stället blev det hundarnas fredagsmys…

Livet är inte alltid rättvist, men samtidigt så överlevde man även den tragedin. Kanske för att man skulle kunna njuta till fullo en vecka senare.

Naturligtvis fick också hundarna smaka, men jag åt själviskt upp det mesta.

Nu är det äntligen fredag, och man har två lediga dagar framför sig. Dagar som är tänkta att tillbringas med att försöka få färdigt hallen i viss mån.

Väggarna ska spacklas och målas, men först måste man göra lite annat.

Idag hade jag tänkt hyra en släpvagn och svänga förbi ByggMax på vägen hem, och sen lasta släpet med skräp. Efter att man tänkt igenom detta lite extra bestämde jag mig för att inte göra det. Dels för att renoveringen kommer att skapa mer skräp, så det är bättre att vänta med den biten.

I stället kan man lägga fullt fokus på hallen, och när tiden är inne är det dags att köpa lister och golv. Samtidigt innebär hallen långt mer än att måla väggarna och lägga nytt golv.

I morgon är det lördag!

Trots detta har jag för avsikt att gå upp tidigt. Det finns mycket att göra i hallen, och samtidigt vill jag inte förändra dygnsrytmen allt för mycket, så klockan ringer 06.00 i morgon.

Huruvida man faktiskt går upp då är svårt att säga, men målet är just detta. Då man är ganska trött ikväll så lär man utan tvekan i alla fall somna tidigt.

Sen börjar jobbet. Så snart man fått i sig kaffet… I kväll blev det fredagsmys, och det är man extra tacksamför med tanke på tidigare erfarenheter!

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig fredagskväll och helg!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 10 27 || 19:35

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'I kväll blev det fredagsmys…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Ja ja hundarna behöver också fredagsmys 🙂
    Kram!

    skåningen

    2023 10 28 || 18:16

Lämna en kommentar: