Ibland behöver man extra värme…

Inga kommentarer

Ibland behöver man extra värme

Ibland behöver man extra värme, och kaminen erbjuder då en fantastisk möjlighet till detta. Något man knappast behöver förtydliga ytterligare.

Vindarna ute ny är både kalla och ihållande, och i morgon blir det inget cyklande.

Dels på grund av regn, men också för att jag tänkte storhandla diverse – och då är bilen självklart bra. Under torsdagen siktar man på att cykla igen, och under fredagen blir det bil återigen. Mest för att handlandet kommer att fortsätta.

Då är det nämligen dags att inhandla golvet till hallen, och helgen kommer således att bestå av renoveringsarbete på hög nivå. Man kommer kanske inte att hinna lägga golvet, men att få hem det hjälper.

Samtidigt behöver jag köpa på mig nya stolpar och annat till hundgårdarna, och i samma veva passar man på att göra ett besök på återvinningscentralen för att slänga diverse skräp.

Om allt går enligt planerna kommer man att kunna spackla väggarna i hallen på fredag, och hinna måla allt två gånger under lördagen. Där efter kan man i mån av tid förhoppningsvis börja förbereda för golvläggandet.

Nästa 1 år efter att man påbörjat detta projekt börjar man äntligen se slutet på byggröran. Trots att det gått alldeles för lång tid.

Samtidigt är projekten inte helt över än. En vägg ska också rivas, men det får blir vid ett senare tillfälle. Tacksamt nog så är inte vädret direkt inbjudande för utomhusjobb dessa dagar…

Naturligtvis lovar jag ett urval av bilder på projektets eventuella framgång!

Det är snart läggdags!

Ja, klockan börjar bli mycket, och det är verkligen dags att gå och lägga sig snart. Innan detta känner jag mig dock smått tvungen att avsluta med en bild på Turbo och Wilja från förra året.

Den lilla fröken var knappt tre månader, och livet lekte för båda vovvarna. Idag må Turbo vara mindre villig att leka med henne, men man kan ändå glädjas över tider som flytt.

Den lilla fröken med fladdriga öron har växt upp och blivit en bestämd och smått odräglig tik. Helt klart en hund i husses smak, och garanterat en framtida Debbie!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 10 24 || 21:09

Publicerat i Baronen - In Real Life

Lämna en kommentar: