Så är helgen snart slut…

4 kommentarer

Snart är helgen slut

Så är helgen snart slut, och i morgon ringer klockan tidigt igen.

Med facit i hand kan jag inte riktigt påstå att man varit speciellt aktiv här hemma. Helgen gick snarare i stillhetens och lättjans tecken, och jag känner mig väldigt nöjd över detta.

Det var egentligen först idag som man fått röra lite på sig. Dagen inleddes med en cykeltur in till stan, och en stund efter detta fick man äntligen dammsugit huset.

Under veckan som gått har hårbollarna växt sig allt för stora. Lyckligtvis är det högst ovanligt att man dammsuger så sällan, men ibland “hinner” man inte med allt.

Dagarna blir rejält långa när man cyklar till och från jobbet, men det är ju helt frivilligt att göra det. I slutet av veckan var vädret mindre fördelaktigt, så jag valde att köra bil, något jag verkligen inte ångrar.

Hur det blir med cyklandet under nästa vecka är svårt att

 

säga, men jag siktar på att i alla fall kunna avsätta ett par dagar till detta. Det är märkbart kallare på morgonen nu, men det är samtidigt väldigt uppfriskande. Speciellt när man kan se fram emot en varm dusch efteråt.

I morgon tar man cykeln till jobbet!

Eller ja, det är i alla fall planen om inte latmasken sätter käppar i hjulen för mig. Bokstavligt.

Lyckligtvis så ser det i alla fall inte ut som att det kommer att regna, och det är alltid positivt. Samtidigt kan man aldrig lita på prognoserna fullt ut. Samtidigt får man inte glömma av att det kan vara ganska behagligt att faktiskt köra bil ibland… Men det är minst sagt lika behagligt att cykla regelbundet.

Så, med anledning av att klockan ringer 04.00 i morgon bitti, är det kanske hög tid att påbörja avslutandet av denna dag. Hundarna behöver rastas, och jag har lite småfix att ägna mig åt innan man kryper till kojs.

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig söndagskväll, och en fin start på den nya veckan!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 10 22 || 18:01

Publicerat i Baronen - In Real Life

4 svar to 'Så är helgen snart slut…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Det är skönt att vara lite lat en dag eller två och hårbollarna kan ju göra lite nytta också det blir inte så kallt på golvet 🙂

  Marianne

  2023 10 22 || 18:13

 2. Du får lära hundarna dammsuga!
  Eller skriva namn på dammråttorna och öppna dörren och kalla ut dom.:-)
  Kram!

  skåningen

  2023 10 22 || 18:18

 3. Jag lär Treo kantarellsök Det går ganska bra!Tyvärr så vet jag inte hur jag ska lära henne att ta korgen med sig och plocka själv och komma hem med kantareller 🙂
  Ha en bra dag!

  skåningen

  2023 10 23 || 10:19

 4. skönt med en stilla helg 🙂

  Pauline

  2023 10 24 || 12:05

Lämna en kommentar: