Att köra bil är behagligt…

2 kommentarer

Att köra bil är behagligt

Att köra bil är behagligt, i alla fall ibland!

I morse kände man sig ganska trött i kroppen, men trots detta funderade man på att cykla. Efter en stund tog man sitt förnuft till fånga och valde bilen.

Dels på grund av kylan, men också på grund av vinden. Att man sen fick betala 1200 för att kunna tanka bilen sved ganska ordentligt, men samtidigt får man lön snart!

Rättare sagt på onsdag och fredag nästa vecka! Detta blir den första lönen från det nya jobbet, men också den sista lönen från mitt förra jobb. En ny tid har således inletts på riktigt.

Vindarna tilltar nu i styrka, och man kommer att välja bilen även i morgon. Därför känns det extra bra att bilen är tankad!

Det är trots allt fredag, och jag vill avsluta denna veckan på ett enkelt och härligt sätt: att en kebabtallrik följer med mig hem efter jobbet!

Jag är ändå nöjd över att ha cyklat tre av fem arbetsdagar. Kan jag fortsätta med det så blir det många mil till i år!

Hittills i år har jag fått ihop 5900 km, i jämförelse med förra årets 5903 km – så nästa gång man cyklar ligger man minst sagt på plus! Men inte i morgon!

Vanligtvis hade jag unnat mig en cykeltur in till stan på lördagen eller söndagen, men så blir det inte denna helg. På lördag ska det vara ett riktigt busväder med både starka vindar och regn. På söndag har jag ett litet möte som måste göras, och vad det handlar om avslöjas eventuellt senare.

Att köra bil är behagligt – speciellt om man cyklat tillräckligt ofta!

Livet på Hundgården!

Det finns som vanligt arbete att utföra, och vädret sätter onekligen käppar i hjulen. Däremot har tänker jag göra mitt yttersta för att detta ska hinna bli någorlunda klart i tid.

Det som nu utgör en enda stor hundgård på drygt 450 m², ska bli två hundgårdar med ytterligare två separata rastgårdar. Förhoppningen är att snart kunna visa bilder på just detta projekt.

Ord kommer inte att förklara allt på ett tillräckligt bra sätt. Var tålmodig – bilder kommer förr eller senare!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 10 19 || 19:49

Publicerat i Baronen - In Real Life

2 svar to 'Att köra bil är behagligt…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Det är väl inte direkt lockande att ta cykeln i det vädret som är. Det enda som känns bra när man tankar, är att det inte är så ofta det behövs.

  Marianne

  2023 10 20 || 13:39

 2. Om du ska cykla idag så är det viktigt att ha med vind!
  Kram!

  skåningen

  2023 10 20 || 18:38

Lämna en kommentar: