Dagen efter kvällen före är…

1 kommentar

Dagen efter kvällen före är

Dagen efter kvällen före är inte helt oväntat lite tyngre än vanligt. Trots detta lyckades man hitta tillräckligt med energi för att cykla in till stan en runda. Gårdagen var i alla fall helt fantastiskt trevlig.

Vad mer kan man kräva än trevligt sällskap, god mat och god dryck?

Med facit i hand skulle jag kanske inte druckit de tre sista ölen, men det är lite sent att komma på det nu.

Det kommer garanterat att bli fler sådana här kvällar i framtiden, men för stunden är man mer än nöjd.

Man känner sig dessutom ordentligt avtackad! Det blev tyvärr inte så många bilder under kvällen, men däremot minnen värda att vårda!

Det känns fortfarande lite vemodigt att ha slutat, men jag är lika fullt övertygad om att valet var rätt. Livet fortsätter nu på den nya vägen man valt, och allt går mer än fantastiskt bra.

Livet går bra nu! Bortsett från att dagen efter kvällen före är lite tuffare…

Pannlampan har kommit!

Under cykelturen in till stan passade jag på att hämta ut den pannlampa jag beställt. Med bestämda tramptag tog jag mig hemåt, och likt ett barn på julaftonen slet man upp paketet hemma på skrivbordet.

Besvikelsen lät dock inte vänta på sig då det visade att den inte innehöll några batterier. Jag har ju vid flera tillfällen köpt liknande lampor, och då har det alltid följt med batterier. Eftersom dessa är lite udda, så är det inget man har hemma.

Allt är förvisso mitt eget fel då jag inte var uppmärksam, så nu får man vänta ett tag till innan pannlampan kan invigas.

Frustrerande fick man göra en ny beställning. Om några dagar kan jag börja använda den. Jag har ju blivit lite ovillig att köpa pannlampor då flera av dessa plötsligt slutat funka.

Låt oss hoppas att denna funkar bättre!

Lördagen i övrigt:

Ja, planen var kanske att man skulle göra lite nytta här hemma, men det ser inte riktigt ut att bli så.

Samtidigt ska man kanske inte ställa alltför höga krav, då detta trots allt är min första lediga helg som tillbringas i hemmet. Det finns dock enklare hushållssysslor att utföra, men i övrigt ska jag kanske tillåta mig själv att vila..?

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 10 07 || 16:10

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'Dagen efter kvällen före är…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Jag hoppas att du blir nöjd med pannlampan!
    Ha en bra söndag!
    Kram!

    skåningen

    2023 10 08 || 12:11

Lämna en kommentar: