Nu är det verkligen helg!

2 kommentarer

Nu är det verkligen helg

Nu är det verkligen helg, och man börjar så sakta ladda upp inför kvällen. Om drygt 1 timme beger man sig in till Strandbaden, och har därefter en härlig kväll i goda vänners lag.

För stunden känner jag mig väldigt avslappnad, men man lär nog bli lite småtrött senare i kväll.

Men vad gör väl det? Jag är ju ledig hela helgen!

Från och med denna vecka har man bara ett jobb, vilket innebär att man lättare kan sköta dygnsrytmen. Jag ska till och med försöka att gå upp tidigt i morgon, bara för att inte råka vända dygnet för mycket.

Men samtidigt vill jag unna mig en rejäl sovmorgon. Vi får se om karaktären eller latmasken vinner just denna kamp… Jag hoppas på det första alternativet, då latmasken fått mig att köra bild 4 av 5 dagar.

Arbetsveckan är till ända!

Man kommer hem med en god känsla inom sig, och längtar redan till måndag. Därmed inte sagt att man inte kommer att kunna njuta till fullo av helgen!

Det finns mycket att göra, och lyckligtvis ser vädret förhållandevis lovande ut. Regnet den sista tiden har minst sagt varit besvärande, men det är samtidigt inte något man kan påverka.

Det har tyvärr inte blivit speciellt mycket träning under veckan, men förhoppningsvis kommer man att kunna klämma in en eller två cykelturer i helgen.

Sen får man ägna sig åt trädgårdsarbete med mera. Det stora och viktigaste just nu är att få färdigt hundgårdarna som jag tänkt, så att man kan släppa den biten. Och samtidigt  börja nyttja allt enligt planerna!

Vem vet, kanske får jag lite hjälp i allt detta? Eller, det är i alla fall vad jag hoppas på! Wilja lär dock inte erbjuda en hjälpande tass på något sätt…

Med dessa enkla rader önskar vi på Hundgården er alla en riktigt trevlig helg!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 10 06 || 16:49

Publicerat i Baronen - In Real Life

2 svar to 'Nu är det verkligen helg!'

Subscribe to comments with RSS

 1. Ha en bra helg!
  Svar…Förr behövde man inte dyra saker för att roa sig med

  Kram!

  skåningen

  2023 10 06 || 19:20

 2. skönt med ledigt 🙂 vilka härliga bilder!

  Pauline

  2023 10 07 || 19:44

Lämna en kommentar: