Jag ser fram emot fredagen!

3 kommentarer

Jag ser fram emot fredagen

Jag ser fram emot fredagen, men inte för att det innebär en ledig helg. Nej, utan för att jag ska äta middag med några gamla kollegor.

En liten avslutningsfest i all enkelhet!

Det ska självklart bli trevligt att få återse kollegorna, även om det är mindre än en vecka sen jag var där sist och jobbade.

Men i morgon handlar det verkligen inte om något arbete. Bara trevligt sällskap och naturligtvis läckerheter i fast och flytande form.

Jag tror dock inte att det kommer att bli en sen kväll. Väckarklockan ringer senast 05.00, och före festen väntar en hel dag med arbete. Men därefter hinner man återhämta sig både under lördagen och söndagen.

Detta blir också min första lediga helg jag tillbringar här hemma sen juni 2021. Är vädret gott lär man dock inte hinna med att vara ledig: Gräsmattan behöver klippas igen, och gårdsplanen och infartsvägen behöver sladdas efter den senaste tidens regn.

Förhoppningsvis så tillåter vädret sådana aktiviteter.

Det har inte blivit mycket träning denna vecka!

Vädret har verkligen satt käppar i hjulen med en något dyster prognos. Idag hade jag dock kunnat cykla, då den tidigare prognosen ändrats. Något jag insåg alldeles för sent…

I stället får man se fram emot helgen, då det eventuellt kan bli ett par cykelturer till stan.

För stunden får man dock finna sig i att vädret är något mer ostadigt än tidigare. Förhoppningsvis hinner man ta igen en del av detta innan vintern kommer med snö, is, modd och halka i allmänhet.

Men vem kan egentligen förutsäga hur allt kommer att bli…

Man hoppas dock på en något bättre väder under nästa vecka. Jag tycker nog att vi fått tillräckligt mycket regn den senaste tiden. Jag har ingen regnmätare, men däremot en tom spann som står utomhus. Häromdagen var det 10 cm vatten i den, och det var bara under 24 timmar….

Lyckligtvis har man klarat huset från översvämningar!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 10 05 || 19:42

Publicerat i Baronen - In Real Life

3 svar to 'Jag ser fram emot fredagen!'

Subscribe to comments with RSS

 1. vad roligt! 🙂

  Pauline

  2023 10 06 || 09:31

 2. Det har kommit en hel del regn de senaste dagarna, min regnmätare frös sönder så jag kan inte heller mäta.
  Hoppas du får en trevlig kväll med f.d kollegor.

  Marianne

  2023 10 06 || 14:30

 3. Hoppas du får en jättetrevlig kväll med dina gamla arbetskamrater och njut nu av att äntligen få vara ledig en helg! Håller tummarna för fint väder under helgen så du har möjlighet till både pysslade på gården och lite motion med cykeln. Njut av helgen! Kramar 🤗

  Heléna

  2023 10 06 || 16:05

Lämna en kommentar: