Dagarna går alldeles för fort…

Inga kommentarer

Dagarna går alldeles för fort

Dagarna går alldeles för fort, men så är det ibland.

Igår var jag riktigt trött på jobbet pga för lite sömn under de sista nätterna. Igår när jag kom hem från jobbet så lagade jag mat lite snabbt, och innan 21.00 gick man och la sig.

Jag började lyssna på ett avsnitt av Spöktimmen, men minns inget av avsnittet. Uppenbarligen så somnade jag ovanligt snabbt. Det innebar att jag fick ca 8 timmars sammanhängande sömn.

Det är verkligen inte illa! Tack vare detta är man i alla fall på banan igen, och därför känns allt extra bra idag. Att det sen går bra på jobbet gör knappast saken sämre.

Där är det fullt upp, och man försöker hänga med så gott det går. Framsteg görs naturligtvis, men ibland blir det även fel. Lyckligtvis får man snabbt feedback, och därmed också möjlighet att åtgärda det.

Avskedsfest på fredag:

På fredag ska man ha en liten avskedsfest på Strandbaden tillsammans med några gamla kollegor. Det blir ett blygsamt sällskap då många jobbar, men man får träffa dem ändå.

Detta är något jag verkligen ser fram emot! Efter det har man en helt ledig helg framför sig.

Trots att man jobbar mer än man gjort de senaste åren, så känns det ändå som att jag har mer tid till godo. I alla fall om man tänker framåt helgen.

Det blir onekligen en speciell helg, och det känns ändå skönt (om än vemodigt) och veta att min tid som ordningsvakt är över. Jag tar med mig mina erfarenheter, och hoppas på att få användning för dessa även i framtiden.

Mindre träning i veckan!

Ja, det blir avsevärt mindre träning i veckan, men vädret kommer inte att vara fördelaktigt på något sätt.

Mycket regn och rejäla vindar gör att man för stunden överger tvåhjulingen till förmån för fyrhjulingen. Det vill säga; den som har tak…

Träningen har gett resultat

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 10 04 || 17:46

Publicerat i Baronen - In Real Life

Lämna en kommentar: