Låt oss sprida lite ljus…

1 kommentar

Låt oss sprida lite ljus

Låt oss sprida lite ljus!

Efter att under lång tid återvänt hem till en beckmörk gårdsplan är problemet idag åtgärdat! Under förutsättning att jag utfört arbetet på ett bra sätt!

Det är kanske inte den snyggaste lösningen, men det får duga för stunden!

Vanligtvis undviker jag att utföra elinstallationer, men då detta var för utomhusbruk kändes det ok.

Det finns ett behov av att byta ut kontakten för ännu en strålkastare, men det tar jag en annan gång. Jag vill först se om denna är tillräckligt bra gjord, innan jag utför fler sådana arbeten.

Men, att koppla in kontakter är inte allt man fått göra idag. Man lyckades även hitta tillräckligt med motivation att klippa gräsmattan – som inte blivit klippt på ett tag.

Då jag fick klippa på en högre nivå idag, kan man räkna med att jobbet måste utföras snart igen. Lyckligtvis går säsongen mot sitt slut, och jag kan snart erbjuda gräsklipparen en välbehövlig vintervila.

Som ni ser har man ännu inte fått fixat till hålen i gräsmattan, men det kommer bli gjort inom kort. Komposten från 2021 är redo att användas. Jag får bara se till så att inte Wilja gräver upp allt igen…

För stunden finns det väldigt mycket att göra, och jag försöker hinna med så mycket som möjligt. Dessvärre har jag halkat efter ordentligt med trädgårdsarbetet detta år.

Man lär ju inte få mer tid över nu när man jobbar heltid, men med lediga helger finns det i alla fall en chans att få gjort mer. Bristen på tid kan också göra en mer tidseffektiv!

Snart är det dessutom dags att dammsuga huset, så att det är hyfsat rent när man kommer hem i natt.

Inför sista passet!

I kväll gör man sitt sista pass på Strandbaden, och därefter kommer uniformen att hängas in i garderoben på obestämd tid. Jag får erkänna att det är med blandade känslor man förbereder sig för kvällen. Det känns naturligtvis tråkigt på ett sätt, men samtidigt är jag tacksam över mitt nya jobb och möjligheterna det innebär.

Man hoppas i alla fall att kunna sluta på topp!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 09 30 || 15:40

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'Låt oss sprida lite ljus…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Det är skönt att ha någon slags belysning när man kommer hem i mörkret. Hoppas du fick en fin sista kväll på jobbet!

    Marianne

    2023 10 01 || 13:31

Lämna en kommentar: