Nu är det äntligen fredag!

Inga kommentarer

Nu är det äntligen fredag

Nu är det äntligen fredag, men det säger jag inte för att jag är ledig från jobbet. Nej, det handlar mer om att jag ser fram emot att få sova ut ordentligt i morgon.

Jag försöker fortfarande vänja mig vid att jobba heltid.

För att klara av detta behöver jag återinföra gamla rutiner. I min enfald tror jag att det kommer att gå ganska smidigt ändå. Arbetsmässigt är jag trots allt en inbiten morgonmänniska. Den mer kreativa sidan har dock en tendens att vakna till liv under kvällen. Så har det dock alltid varit, och jag får nog finna mig i det.

Förr eller senare kommer nog allt att rätta till sig.

Inför sista arbetspasset!

I morgon genomför man sitt sista planerade arbetspass, och inför detta känner man naturligtvis ett visst vemod – men det var ändå dags för mig att gå vidare i livet. Men mer om detta i helgen!

Att jag sen mer eller mindre skulle återgå till mitt gamla gebit kom som en smärre överraskning. Men då det är en ny arbetsplats är det också något som kommer att ge nya erfarenheter, och möjligheter att förfina gamla kunskaper.

Möjligheten att utvecklas är inte att förakta!

Truckförare, Lager, Arbete

Man var tidigare truckförare under många år, men har blivit något ringrostig. Det är dock lite som att cykla, så man återfår sina gamla kunskaper ganska snabbt. Just vad gäller truckar så ska man alltid vara försiktig, och det är något som för stunden är tydligt när jag framför ett sådant fordon.

Men nu är det äntligen fredag!

Efter jobbet idag var man minst sagt sliten, men var ändå tvungen att åka inom stan för att handla hundmat, en laddsladd till telefonen, och ett par utomhuskontakter.

I efterhand insåg jag att man kanske skulle kontakta en elektriker i stället. Det finns mer och avancerade projekt att utföra här hemma, och när det gäller strömförande saker är jag inte helt bekväm… Av goda skäl!

Så, arbetet för i kväll får läggas åt sidan – allt medan man själv förbereder sig för sängen.

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig helg!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 09 29 || 22:14

Publicerat i Baronen - In Real Life

Lämna en kommentar: