Man står stadigt på jorden…

3 kommentarer

Man står stadigt på jorden

Man står stadigt på jorden, och det är bara att gilla läget!

Idag är den 11:e dagen som cykeln fått stå parkerad, och det är inte riktigt enligt planerna. Samtidigt får man påminna sig själv om varför det blivit så här:

Jag har ju fått ett nytt jobb, och därmed blir det nya rutiner i vardagen. September månad erbjuder dock lite mindre ledighet än vanligt, men från och med oktober så lär det bli lite mer cyklande igen.

Kanske redan nästa vecka.

I morse hade jag planerat för att cykla till jobbet, men då natten inte erbjöd tillräckligt med sömn så blev det inte så. Kanske var det lika bra.

Arbetsveckan är långt från över. På fredag jobbar jag först 07.12 – 16.00, och sen 21.00 – 02.30.
Lördagen lite mildare med sina 20.30 – 01.00.

Det är viktigt och tänka på att jag inte gnäller, men man får lägga mer energi på mina jobb just nu. När allt lugnar sig kommer jag att ha lättare att hitta energi till diverse andra aktiviteter.

När jobben som ordningsvakt försvinner så kan man pusta ut och inledningsvis enbart fokusera på att få en bra dygnsrytm.

Låt mig återupprepa en varning!

Här byter vi ämne snabbt och effektivt: Jag vill påminna er alla om en viktig varning. Om du får ett meddelande via Messenger där du uppmanas att lämna ut ditt mobilnummer – så, gör det inte!

Det sägs att en kod ska skickas ut, och den ska du sen lämna vidare till din “vän” eller vem det nu än må vara. Problemet är bara att det sms du får innehåller en återställningskod för ditt login på Facebook. Om du lämnar ifrån dig den, så förlorar du kontrollen över ditt konto.

Jag är misstänksam av naturen, och hör alltid av mig till vänner via mobil för att få reda på vad som händer. Mitt råd är att du gör likadant!

Lämna aldrig ut koder du får skickat till dig. Att återta ditt konto på Facebook (etc) är besvärligt.

Det är viktigt att man står stadigt på jorden – gör det du också!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 09 14 || 18:53

Publicerat i Baronen - In Real Life

3 svar to 'Man står stadigt på jorden…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Jag står stadigt på jorden,är inte så lättlurad.
  jag fick ett sms mamma här är mitt nya mobilnummer sätt in det i dina kontakter!!
  Jag har varnat de äldre på PRO !
  Tjuvarna prövar nya saker hela tiden!
  Ha en bra dag!
  Kram

  skåningen

  2023 09 15 || 10:41

 2. Det är bra att du tar situationen för vad den är. Det är viktigare att du har energi kvar till att orka med båda jobben nu under september än att du ta cykeln till jobbet. Du hinner cykla hela oktober och kanske även in i november innan vägarna blir fyllda med snö.
  Det har varit mycket elände den senaste tiden med kapade konton både på Facebook och Instagram. Jag har fått flera meddelanden via Messenger där jag ombeds att skicka mitt mobilnummer. Jag har givetvis inte gjord det utan istället anmält kontot och sedan blockerat det och skickat sms till de vänder som har fått sina kontot kapade och informerat dem om det.
  Hoppas du får en riktigt fin fredag! Kram 🤗

  Heléna

  2023 09 15 || 12:46

 3. Det brukar gå ganska fort att skapa nya rutiner, och det kommer nog när du slutar som vakt.
  Dessa bedragare drar sej inte för något, de blir mer och mer påhittiga. Jag är också misstänksam av naturen och kollar med “vänner” jag får meddelande från, så misstänksam att jag inte ens öppnat länken jag på messenger och fått bekräftat på vanligt mess att det är en vän som skickat.
  Hoppas din dag och jobb-kväll blir lugn!

  Marianne

  2023 09 15 || 13:35

Lämna en kommentar: