Man har ett problem mindre…

3 kommentarer

Man har ett problem mindre

Man har ett problem mindre, vilket är tacksamt! Kontoret här hemma är en plats där man tillbringar en stor del av sin fritid.

Detta har i sin tur satt sina tydliga spår på exempelvis kontorsstolen.

Eller “gamingstolen” som egentligen är den korrekta termen, men det är också en term jag ogillar.

Hur som haver; fästet för ryggstödet har utsatts för påfrestningar genom åren. Det har gjort att metallfästet som håller ryggstödet sakta men säkert har börjat spricka.

Häromdagen kändes det nästan som att man låg ner när man lutade sig bakåt. Jag skruvade loss ryggstödet och sätet och bankade tillbaka allt med hammaren. Sprickorna i metallen syns knappt på bilden efter att jag fixat allt efter bästa förmåga.

Dagen efter tog jag med allt till jobbet och bad en av svetsarna hjälpa mig. En enkel uppgift för honom som har tillgång till en svets. Jag har bara tillgång till silvertejp…

Nu kan man tryggt luta sig tillbaka och njuta av Netflix när andan faller på. Då problemet är fixat så behöver man inte köpa en ny stol.

I alla fall inte på ett tag! Så, man har ett problem mindre!

Eller man borde ha ett problem mindre…

Nya saker dyker upp hela tiden… Under min vistelse i Upplands Väsby tyckte Wilja att det var en bra idé att börja löpa. Än så länge är det inget problem för oss här hemma, men bloddropparna kräver naturligtvis åtgärder.

Dock kommer jag snart att behöva göra en tillfällig liten hundgård till Turbo, för en hane som blivit kastrerad för mer än 8 år sedan kan fortfarande få “känslor”.

German Shepherd

Hundgårdsbygget har bromsats ordentligt. Detta var ett projekt som inleddes innan jag fick ett nytt jobb, så nu får man anpassa sig efter nya förutsättningar.

September månad ser dessvärre inte ut att kunna bli speciellt flitig när det gäller aktivitet här hemma. Däremot lär oktober öppna upp för lite mer av den varan.

Jag jobbar varje vardag på det nya jobbet, samt varje lördag som ordningsvakt (+ denna fredagen). Mycket jobb i september ger dock en god lön i oktober, men samtidigt får man mindre gjort här hemma.

Men snart återinfinner sig balansen här hemma…

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 09 13 || 17:20

Publicerat i Baronen - In Real Life

3 svar to 'Man har ett problem mindre…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Tur att du upptäckte i tid att ryggen på stolen var dålig!
  En sån badbalja kräver att någon eldar under den!
  Kram!

  skåningen

  2023 09 13 || 19:11

 2. Så bra att du kunde fixa till stolen själv! Vet hur dyra de där “gamingstolarna” är för sonen köpte en ny när vi flyttade till vår nya lägenhet i januari. Fast jag vet att de är skönare att sitta i än de klassiska kontorsstolarna som jag själv har. Skulle också vilja ha en sådan stol, men är för snål för att investera i en och när man har varit sjukskriven i snart 2 år, så får man välja med omsorg vad man ska investera i och inte. Härligt med bra lön i oktober, men förstår om det blir lite tungt att jobba så mycket nu under september. Hoppas du får en fin torsdag! Jag ska på Tackfest för personalen med jobbet. Är inte bortglömd trots att jag har varit hemma så länge. Kram 🤗

  Heléna

  2023 09 14 || 12:07

 3. Bra med snälla kontakter som är villiga att hjälpa till då det gäller sånt man själv inte klarar.
  Oj är Turbo fortfarande intresserad av löptikar? Stackarn.

  Marianne

  2023 09 14 || 13:55

Lämna en kommentar: