Jag borde inte vara pigg…

1 kommentar

Jag borde inte vara pigg

Jag borde inte vara pigg nu, men det är jag av någon anledning. Klockan började ringa 04.00 i morse, och efter drygt 20 minuter var det hög tid att kliva upp.

Först ut på dagens att-göra-lista var vovvepromenaden, och den blev blygsam. Knappt 3 kilometer skrapade man ihop denna dag, men det var bättre än inget.

Därefter fick man värma upp kroppen med lite kaffe och börja packa sin lilla väska med mat och annat.

Arbetsdagen flöt på väldigt bra, och det känns som att man kommit in bra i allt trots att man bara varit där sen förra veckan. Väl hemma från det arbetet kunde man slappa lite på soffan, men sen såg jag allt hundhår på golvet.

Så jag fick kliva upp och dammsuga allt. Igen.

Jag borde inte vara pigg nu, men av någon anledning känner jag mig till viss del energisk. Samtidigt är jag väl medveten om att jag mer eller mindre kommer att somna direkt när väl huvudet landar på kudde i natt.

Tveksamt är att man vaknar innan lunchtid i morgon.

Sen på kvällen är det dags för ännu ett pass. Men därefter blir det lite “lugnare” för min del…

Att löpa har sin tid…

Wilja verkar för övrigt inte ha för avsikt att sluta fälla, men eftersom hon löper nu så får man nog ge sig till tåls ett tag till.

Med anledning av hennes löp så kommer jag i morgon att få börja ta tag i hundgårdsbygget på allvar. Jag kommer att behöva sära på dessa när jag inte är hemma, och det blir från och med i morgon.

Men det tar vi då, för i kväll hinner jag verkligen inte. Om drygt 1 timme är det dags att bege sig till jobbet, och innan dess behöver jag fixa med lite annat.

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 09 15 || 19:16

1 svar to 'Jag borde inte vara pigg…'

Subscribe to comments with RSS

  1. skönt att arbetsdagen gick bra 🙂

    Pauline

    2023 09 17 || 09:05

Lämna en kommentar: