Är getingarna fler i år…

2 kommentarer

Är getingarna fler i år

Är getingarna fler i år, eller har jag bara haft otur? En ledig dag med varierande väderlek är alltid en bra dag att utföra utomhusarbete på!

Eller det är något man kan tycka…

Ogräset har under en längre tid annekterat allt större yta av gårdsplanen. Idag var det dock hög tid att inleda en offensiv mot detta.

Den första delen bestod i att gräva bort den värsta delen av allt, och sen kunde man påbörja sladdandet av gårdsplanen.

Innan detta kände man dock plötsligt en intensiv smärta i nedre delen av ryggen. Man blev genast påmind om ett tidigare tillfälle, och började frenetiskt slå med handen just där.

Trots att man redan visste att det var försent…

Är getingarna fler i år, eller har jag bara haft en extrem otur? Att bli stucken av getingar är trots allt något som är ytterst ovanligt för min del…

Dagens arbete!

Getingstick, eller inte – gårdsplanen är sladdad! Under dessa lediga dagar är målet att man ska få gjort så mycket som möjligt!

Nu när detta är gjort återstår “endast” ett par saker… Gräsmattan måste klippas, men det är inte möjligt så länge det regnar var och varannan timme.

Däremot kan man alltid påbörja jobbet med att fixa till hundgårdarna. Det är ju alltid ett arbete man kan utföra mellan regnskurarna i möjligaste mån. När motivationen faller på, vill säga…

För stunden så är det lite för sent att utföra något arbete utomhus, men till mitt försvar så har det regnat mer än en gång under kvällen. Jag får nöja mig med att gårdsplanen ser bättre ut nu än tidigare.

I morgon är en ny dag, och förhoppningsvis en dag utan regn – och då kan man fortsätta utföra det viktiga jobbet utomhus. Det är inte en dag för tidigt!

Allt för länge har tidsbristen gjort att saker och ting mer eller mindre förfallit här hemma.
Låt oss ändra på detta!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 08 27 || 21:16

Publicerat i Baronen - In Real Life

2 svar to 'Är getingarna fler i år…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Jag har inga getingar! Getingarna bor kanske hos dig.
  Ha en bra dag!
  Kram!

  skåningen

  2023 08 28 || 11:27

 2. åhnej 🙁 vi har inte haft mycket getingar i år, däremot var det mycket mygg i början av sommaren

  Pauline

  2023 08 29 || 20:47

Lämna en kommentar: