Det finns alltid arbete…

2 kommentarer

Det finns alltid arbete

Det finns alltid arbete här hemma, och idag fick man verkligen bekänna färg. Det var hög tid att klippa gräsmattan, och då vädret tillät denna aktivitet så fick man göra det.

Man var kanske inte jättemotiverad, men när är man det..?

Vädret skiftade från grådask till strålande solsken, så man tankade gräsklipparen och satte igång. Jag inledde dock allt med att först trimma gräset kring kanter och stolpar mm.

Det skulle visa sig at det var en bra investering att införskaffa ett nytt trimmerhuvud. Tack vare detta kan man nu hålla lite bättre ordning här hemma på Hundgården.

Så länge tiden finns, vill säga.

Denna veckan är man dock ledig, och om vädret är fördelaktigt så lär man få gjort en hel del. Gräsmattan och kantklippningen var bara en liten del av alla måsten här hemma.

“Hundgården” ska bland annat bli “hundgårdarna”, och detta arbetet kommer att kräva en hel del tid och engagemang från min sida. Det är svårt att förklara hur allt ska se ut, så jag får visa slutresultatet när det är dags!

Man hinner ändå med att träna…

Idag fick man cykla in till stan för att handla lite gott, och då passade man på att köpa ett par nya lurar till förmån för Spotify. Det var ett tag sen mina gamla gick sönder, men idag var det alltså dags att köpa nya.

Låt oss hoppas att dessa håller längre än dess föregångare…

Nu kan man äntligen lyssna på musik när man cyklar till och från stan igen!

Arbetsintervju i morgon!

Ja, i morgon är det dags för en viktig arbetsintervju, och det är också någon jag verkligen ser fram emot! Inför detta får ni mer än gärna hålla alla tummar och tår.

Jag vill inte ta ut något i förskott, men jag har en väldigt bra känsla inför denna intervju!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 08 28 || 18:45

Publicerat i Baronen - In Real Life

2 svar to 'Det finns alltid arbete…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Du är duktig på att hålla gräsmattan och dig själv i bra trim .
  Hör lurar är på både gott och ont. Dom försämrar hörseln.
  Lycka till med arbetsintervjuven
  Ha en bra dag!
  Kram!

  skåningen

  2023 08 29 || 10:00

 2. Håller tummarna för dig! Härligt med nya lurar! Jag har alltid Spotify i öronen när jag är ute och promenerar. Hoppas du får en fin tisdag! Kram 🌺

  Heléna

  2023 08 29 || 12:17

Lämna en kommentar: