Kaffe och arbetsintervju

1 kommentar

Kaffe och arbetsintervju

Dagen började med kaffe och arbetsintervju, och så långt känns allt bra. Förhoppningsvis får man ett positivt besked inom en veckas tid.

Om det blir så kan man avboka en annan arbetsintervju, och sluta söka jobb helt och hållet.

Om inte boendesituationen löser sig.

Exakt vad det är för typ av jobb låter jag vara osagt, men det är lite vad jag jobbat med tidigare. Vilket inte säger speciellt mycket, då jag jobbat med en massa saker tidigare…

För stunden känner man sig lite sliten. Man var hemma strax innan 00.30 i natt, och kom kanske i säng först vid 02.00. Efter att man sovit några timmar vaknade man och fick göra sig i ordning för att åka in till stan.

Man hade dock önskat möjligheten att kunna sova lite på eftermiddagen, men det blir inte så. Jag hoppas dock på att få sova ut länge och väl i morgon! För i kväll är det dags att jobba igen.

Husliga projekt på gång:

Innan jobbet har jag en viktig sak att göra: Här ska planeras och skissas, för en viktig sak måste hända!

Jag håller på att planera och skissa, för här ska hända en viktig sak:

Hundgårdarna ska få ett ansiktslyft. Det är kanske inte främst för verksamheten kring Glada Bäverns Hundpensionat, utan mer för det praktiska här hemma.

Förr eller senare börjar Wilja löpa, och då måste jag enkelt kunna sära på hundarna. Det går att göra det någorlunda bra idag också, men jag vill förbättra det ytterligare så att det blir lättare.

När andras hundar är här finns ibland behovet av att låta dessa skifta hundgårdar, och det är inte alltid ett enkelt projekt. Det ska det dock bli ändring på nu!

I allt detta kommer det också innebära att Wilja inte längre får fri tillgång till gräsmattan, vilket gör att den kommer att kunna återhämta sig.

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 08 22 || 15:27

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'Kaffe och arbetsintervju'

Subscribe to comments with RSS

  1. Spännande med intervjun, hoppas du får det svar du önskar!

    Marianne

    2023 08 23 || 00:15

Lämna en kommentar: