Ännu en arbetsintervju…

1 kommentar

Ännu en arbetsintervju

Man har blivit kallad på ännu en arbetsintervju, och man är naturligtvis tacksam för detta. Dagen till ära valde man dessutom att vara extra flitig, och tog därför cykeln in till stan.

För att vara på den säkra sidan tog jag med en extra tröja att byta till. Samt en deodorant så att man kunde ta en raggardusch.

Lyckligtvis så kunde man cykla försiktigt, och blev därför inte heller direkt svettig.

Vad gäller arbetsintervjun som sådan så tyckte jag att allt gick bra. Nu återstår det och se huruvida de som ska betala ut lönen håller med…

Mina tummar hålls dock extra hårt denna afton! Det lilla som är kvar av den.

I morgon är det dags att jobba igen.

Det har varit ovanligt mycket jobb denna vecka, och det återstår fortfarande en hel del arbete innan man kan avsluta veckan. Trots detta har veckan varit fylld av massa trevliga möten, och allt detta är utifrån mitt perspektiv som ordningsvakt.

Idag har man i alla fall varit ledig, och har bland annat fått inviga ett nytt “trimmerhuvud”.
Hittills är man nöjd med den investeringen! Idag testade man bara på allt, men snart lär man behöva trimma gräset både här och där. Det har gått alldeles för lång tid sen det gamla trimmerhuvudet blev obrukbart.

Nu när sommaren är “över” så förvånas man över det faktum att solen tycks vara mer villig att visa sig för oss i Sverige. Kan någon förklara detta för mig?

Större delen av sommaren regnade bort, men nu när de flesta avslutat sin semester så skiner solen…

Personligen har man inte haft någon semester i år, men jag hoppas på att det blir en nästa år. Jag tycker dock synd om alla semesterfirare som gått miste om solens värmande strålar under den viktigaste tiden.

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 08 24 || 23:28

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'Ännu en arbetsintervju…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Hoppas du fick en fin kväll på jobbet!
    Vi har haft ett par riktigt fina sommardagar och vi pratade just om det igår att det är synd om de som haft sin semester i kylan och började jobba i måndags.

    Marianne

    2023 08 25 || 11:44

Lämna en kommentar: