Vad är det som händer?

2 kommentarer

Vad är det som händer

Vad är det som händer, egentligen? Omvärldens syn på saker och ting är troligtvis att det hänt väldigt mycket i mitt liv, på kort tid.

Tidsperspektivet för min del är dock betydligt mer omfattande. Därför är det inte heller lika kaotiskt i mina egna ögon.

Detta är en ganska viktig detalj som en del tycks bortse från helt och hållet.

Men… varför inte fortsätta skapar ringar på vattnet – bara för att jag kan, genom att berätta något utan att faktiskt säga något…

Under min sedvanliga cykeltur in till stan idag så fick jag ett oväntat, men ändå efterlängtat samtal. Detta rörde ett arbete jag sökt i förra veckan, och som ligger något bättre till rent geografiskt.

Därmed har man blivit kallad på ytterligare en arbetsintervju. Därför får man hålla tummarna extra hårt ännu en gång, pass att man kanske till och med vill uppmana andra att också hålla tummarna.

But wait – there is more!!

Ja, det finns mycket mer att berätta, men jag får avvakta ytterligare med den största biten. Som det känns ju nu så samlar jag in alternativ för den närmaste framtiden.

Alla bitar är inte riktigt på plats ännu, men i mitten av september lär jag veta mer…

Se, kanske jag inte alltid berättar allt ändå.

Jag har dock insett att man fått en stor tillfredsställelse bara av att tillåta sig själv söka sig vidare – och att känna sig till freds med det. Man får genom allt detta nya och uppenbart viktiga perspektiv på saker och ting.

Det lindrar faktiskt mer än man kan tro.

Men… varför nöja sig med lindring? Förändring kommer lika fullt att behövas.

Hur den kommer att se ut har jag ingen aning om, men jag förlitar mig på att allt kommer att lösa sig till det bättre! När tiden är inne kommer allt att bli tydligt.

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 08 21 || 12:59

Publicerat i Baronen - In Real Life

2 svar to 'Vad är det som händer?'

Subscribe to comments with RSS

 1. Jag håller tummarna hårt för dig nu när du lägger “pussel”
  Bra ide med godis!
  Kram!

  skåningen

  2023 08 21 || 18:24

 2. Det viktigaste är ju att du själv tycker att saker sker i den takt som passar dig själv och att söka sig vidare i livet och välkomna nya utmaningar kan ju vara precis det man själv behöver vid den punkt man har kommit i livet. Önskar dig allt gott och håller tummarna för dig! Kram 🤗

  Heléna

  2023 08 22 || 11:56

Lämna en kommentar: