Idag var man riktigt trött…

2 kommentarer

Idag var man riktigt trött

Idag var man riktigt trött, men det förstod man inte direkt. Dagen började ganska tidigt för min del, och kring 09.00 kravlade man sig ur sängen.

Inledningsvis kändes allt bra.

Man drack sitt morgonkaffe som vanligt, och cyklade senare in till stan för att bland annat köpa märgben på ICA Kvantum. Till min stora förvåning hade dessa rejäla märgben i lager, och jag köpte så många som ryggsäcken kunde bära.

Därmed har vovvarna också garanterat sysselsättning för lång tid framöver.

Senare under eftermiddagen la man sig på sofflocket för att se en riktig klassiker:
Jönssonligan – Den svarta diamanten!

Det är verkligen något speciellt med dessa filmer, och man kan utan problem se varje film gång på gång på gång på gång…

Hur som haver! Man gjorde dock misstaget att faktiskt lägga sig på sofflocket. Kring 20.00 vaknade man till igen, och visste inte riktigt var man var – eller var man var.

Man lyckades dock lokalisera sig efter en liten stund, och därefter får man försöka fånga återstoden av dagen. Det lilla som faktiskt var kvar!

Det är oklart om man faktiskt lyckades, men jag gjorde i alla fall mitt allra bästa.

Klockan börjar bli mycket, och det enda som egentligen återstår nu är att rasta vovvarna innan man kan krypa till kojs. I morgon kväll ska man jobba igen, och nästa gång man är ledig är på onsdag.

Alltid något att se fram emot.

Den mest intensiva perioden är dock över för den här gången, och trots allt mitt gnällande är jag tacksam över både möjligheten och det förtroende som Strandbaden gett mig. Med förhoppningen att det fortsätter även under hösten!

Höstvädret fortsätter!

I våras var man orolig att sommaren skulle bli värre än 2018, och man försökte förbereda sig så gott det gick. Man såg till att IBC-tankarna var välfyllda, så att man slapp slösa med dricksvattnet.

Till min (och garanterat andras) stora förvåning har sommaren regnat bort. Visst, det började varmt, men nu vill man nästan tända kaminen för att driva bort den påträngande fuktigheten.

Man ska inte klaga över regnet, men allt regn börjar bli påfrestande nu. Samtidigt hör man om enorma skogsbränder i andra länder, och om man kunde skulle man skickat regnet dit!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 07 27 || 22:56

Publicerat i Baronen - In Real Life

2 svar to 'Idag var man riktigt trött…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Jag tror att vädret hjälper till så man känner sig ännu mer trött än vad man hade gjort om solen behagade titta fram. Vi hade också regn till och från under gårdagen, men jag brydde mig inte så mycket om det då någon idiot sprängde vår entré natten till igår, så jag hade fullt upp med kontakt med brandmän, polis, hyresvärden och att själv hålla mig lugn för katternas skull.
  Skönt att slappa med en film som man vet är ett säkert kort när man är trött, men som du skriver så är ju baksidan av det att om man slumrar till så tappar man lätt tid och rum. Hoppas du får en fin fredag! Kram ❤️

  Heléna

  2023 07 28 || 09:45

 2. åh Jönssonligan! vi har sett alla med Theodor, han älskar de!

  Pauline

  2023 07 28 || 20:42

Lämna en kommentar: