Vi har ett varierande väder…

3 kommentarer

Vi har ett varierande väder

Vi har ett varierande väder. Minst sagt. Vissa stunder skiner solen. Andra stunder regnar det.

Jag borde inte säga det, men allvarligt – det räcker väl med regn nu? Prognosen för kommande veckor är knappast upplyftande.

Val av fordon idag blir bil, men inte enbart på grund av vädret, utan för att man känner sig ganska trött idag – men samtidigt lite lättad.

Det är nämligen dags för det sjätte arbetspasset i rad, men i morgon är man äntligen ledig. En dag. Sen är ledigheten slut för den gången.

För stunden är det mycket jobb, men samtidigt måste man försöka jobba så mycket som möjligt när tillfälle ges. Vad sensommaren och hösten har att erbjuda vet jag dessvärre inte än.

Planer kring arbetslivet som sådant:

Så har det trots allt varit de senaste åren, och det har trots allt löst sig bra ändå. För att vara på den säkra sidan har jag även börjat kika på lite andra extrajobb. Främst på Strandbaden, men också på andra ställen. Man håller självklart tummarna för en smidig lösning som funkar för mitt udda liv!

Jag har tidigare berättat att jag är en stor vän av downshifting, och har verkligen försökt praktisera detta efter bästa förmåga under senaste år. Med varierat resultat, bör tilläggas.

Jag känner dock att man nu närmar sig ett vägskäl i arbetslivet, och man blir mer och mer varse om att stora förändringar är att vänta. På gott och ont.

Utan att egentligen veta vilken väg som blir den bästa, men man får helt enkelt göra en utvärdering av de alternativ som dyker upp. Jag skulle nog på något sätt vilja påstå att livet börjar bli extra spännande, och det är aldrig fel med lite spänning i vardagen.

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt härlig onsdag!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 07 26 || 15:34

Publicerat i Baronen - In Real Life

3 svar to 'Vi har ett varierande väder…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Viktigt att tänka på miljön
  Svar…Skånskan kan vara svår att förstå!
  Ha en bra kväll!
  Kram!

  skåningen

  2023 07 26 || 19:12

 2. Ystadsdialekten och Malmödialekten kan vara svår att förstå!
  Ha en bra dag!
  Kram!

  skåningen

  2023 07 27 || 09:52

 3. Vi vill ha lagom med regn och lagom med sol, visst är det konstigt att vi inte är nöjda hur det än blir?
  Sommarsäsongen är snart över och jag förstår att arbetstillfällena blir färre, själv har jag 7 pass kvar sen är det pensionärslivet som tar över igen, tråkigt!

  Marianne

  2023 07 27 || 10:33

Lämna en kommentar: