Den ljuva doften av morgonkaffet…

2 kommentarer

Den ljuva doften av morgonkaffet

Den ljuva doften av morgonkaffet gör onekligen uppvaknandet lättare. Att det sen solen behagar visa sig gör knappast saker och ting sämre.

Detta till trots att himlen tycks bestå av några moln som är oroväckande mörka.

Men för stunden skiner solen, och kaffet doftar ljuvligt.

Man är snart redo för ännu ett arbetspass, och valet av transportmedel blir kanske ganska enkelt just denna dag. Jag tänkte nämligen handla lite innan jobbet, bland annat hundmat – och då passar bilen perfekt.

Det är bestämt, och därför kommer det att bli så.

Gårdagens val av transportmedel var dock något svårare att bestämma. Det regnade ena stunden, och var uppehåll nästa. Detta gjorde att man han ändra sig många gånger innan man till slut hoppade upp på cykeln.

Idag slipper man tack och lov detta velande, med insikten om att man i morgon troligtvis får gå igenom samma sak igen. Men morgondagen får bli morgondagens problem!

För stunden behöver man dock bara njuta av den ljuva doften från morgonkaffet.

Idag får man vara lite huslig!

Man har ett par timmar kvar innan man behöver åka till jobbet, och varför inte tillbringa dessa på bästa tänkbara sätt: nämligen med att städa huset! Mängden hår och grus inomhus är enorm, vilket mestadels beror på vädret. Samtidigt är man väl medveten om att även om jag dammsuger och torkar golven innan jobbet, så lär det troligtvis inte märkas speciellt mycket när man väl kommer hem.

Man kan alltid trösta sig med att vovvarna har det snyggt och städat en stund.

Följande ärende kan avslutas:

Den förvånansvärt långdragna historien till getingsticken kan nog äntligen avslutas för gott. Svullnaden har gått ner så pass att den knappt syns längre, och skoskavet har börjat läka. Troligtvis tack vare ett flitigt användande av bamseplåster!

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig tisdag!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 07 25 || 13:04

Publicerat i Baronen - In Real Life

2 svar to 'Den ljuva doften av morgonkaffet…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Morgonkaffet är en av de absolut bästa stunderna på dagen! Här avnjöt jag mitt i lugn och ro innan jag började dagens sysslor här hemma. Vi har också äntligen fått tillbaka solen och det är jag extra tacksam för då jag snart ska promenera ner till stan för att möta upp en väninna som jag ska gå ut och äta med. Härligt att prata bort några timmar över god mat. Jag känner igen det där med att dammsuga och hur lång tid efteråt det syns… Jag har ingen hund, men två charmiga katter som både hårar ner, tar med sig sanden från kattlådorna in i resten av lägenheten och så, men det är ju i alla fall nystädat i några timmar! Önskar dig en fin fortsättning på dagen! Kram

    Heléna

    2023 07 25 || 15:13

  2. jag gillar inte kaffe, inte doften heller haha, men har förstått att den är viktig för många

    Pauline

    2023 07 26 || 20:12

Lämna en kommentar: