Lite nytta får man göra…

2 kommentarer

Lite nytta får man göra

Lite nytta får man göra när man har tillfälle! Gräsmattan växer ju ordentligt just nu, och då solen kikade fram tyckte jag det var läge att fixa till gräsmattan.

Först var jag dock tvungen att ta loss kniven och slipa den.

Skicket på den avslöjade att jag allt för många gånger försökt klippa stenar. Efter sommaren ska maskinen lämnas in på en välbehövlig service, och då tänkte jag byta kniven helt och hållet.

Men innan dess lär man få klippa gräsmattan några gånger till.

Ingen mer pyspunka!

Ja, lite nytta får man göra – och detta behövdes verkligen! Jag bestämde mig för att åtgärda cykelns pyspunka, och det gick inte alls som planerat.

Efter att jag slutligen hittat ett pyttelitet hål och lagat det var det dags att pumpa upp däcket. Då hände något som jag aldrig varit med om tidigare:

Ventilen gick av. Alltså rakt av i höjd med fälgen.

Så… mitt arbete var därmed helt meningslöst på ett sätt, men här finns en liten ljusglimt i allt: Hade det hänt när jag cyklat hade jag fått stora problem. Och man hade fått gå resten av sträckan, vare sig man velat det eller inte! Vilket inte varit speciellt fördelaktigt om man var på väg till jobbet…

Från och med idag ska man kanske ha en extra slang med sig i väskan. Risken att något liknande händer igen är väl obefintlig, men man kanske ska ta lärdom av detta.

Igår var man ledig…

… och idag får man jobba igen! Vädret har varit fantastiskt fint idag! Vi behövde verkligen en liten paus från regnandet!

Låt oss hoppas på mer sol under resten av sommaren…

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig helg! Är du ledig så hoppas jag att du får tillfälle att njuta och ladda dina batterier!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 07 28 || 14:40

Publicerat i Baronen - In Real Life

2 svar to 'Lite nytta får man göra…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Det är nog en bra ide att ha en extra slang med sig!
  Svar…Bra !!!!gör vad du känner för så håller du dig ung!
  Kram!

  skåningen

  2023 07 28 || 18:06

 2. Lätt hänt att slå mot stenar när man klipper gräset. Låter som en bra idé att låta gräsklipparen få lite service vartefter. Vilken himla otur med ventilen, men samtidigt en himla tur att det inte hände när du var på väg till jobbet! Hoppas du får en fin helg! Kram ❤️

  Heléna

  2023 07 29 || 11:46

Lämna en kommentar: