Varför inte göra lite nytta…

Inga kommentarer

Varför inte göra lite nytta

Varför inte göra lite nytta när man ändå är hemma! Gårdsplanen kanske inte behövde sladdas, men man behövde aktivera sig på eftermiddagen.

Dessutom tyckte jag att resultatet blev extra bra idag.

Nu ser det lite bättre ut på hemma! Dock är man väl medveten om att man skulle behöva sprida lite nytt grus uppe på allt detta, men det får bli en annan gång.

För stunden duger detta underlag alldeles utmärkt.

Något man däremot skulle lägga energi på att fixa är pyspunkan på vägskrapan.

Lyckligtvis har man en pump här hemma. Det allra smidigaste vore ändå om man slapp pumpa vägskrapan varje gång den ska användas…

Det får bli ett projekt för framtiden! Troligtvis är det något som blir genomfört inom ett års tid! Jag har råkat få pyspunka även på cykelns framdäck, och det måste prioriteras högre.

Låt oss anta att det blir fixat inom 6 månader!

Hur ser foten ut idag?

Ja, medan man var som flitigast igår så råkade man klippa gräset rakt ovanför ett jordgetingbo. Inte helt oväntat skapade detta viss frustration hos de boende, men det blev också en smärtsam erfarenhet för mig.

Nu har man kanske inte världens vackraste hobbitfötter till att börja med, och jag kan säga att tre getingstick inte förbättrar läget.

Jag behöver nog inte vidare förklara vilken vrist som blev stucken tre gånger igår.

Jag har inte haft några direkt problem med detta, även om det var svårt att somna i natt. Mestadels för att det kliade väldigt mycket, vilket det fortfarande gör.

Jag är i alla fall väldigt tacksam över att jag inte är allergisk mot getingstick, samt att hundarna slapp erfara samma sak.

Jag har inte riktigt bestämt mig för om jag ska försöka ta bort getingboet, antingen på egenhand eller med hjälp av Anticimex. Eller om jag ska låta det vara kvar och gräva bort det i höst?

Säsongen är ju ändå “snart” över för dessa.

Har du något tips kring hur man ska göra?

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 07 21 || 18:15

Publicerat i Baronen - In Real Life

Lämna en kommentar: