En ny låda packas…

3 kommentarer

En ny låda packas

En ny låda packas med samma tanke som tidigare i år! Det där överflödet man uppenbarligen inte har användning för längre kommer att skänkas till någon secondhandbutik.

Exakt när detta blir av återstår att se.

Man får ju ta en liten sak i taget, men när lådan är full kan man åka och tömma den. Det tycks dock tacksamt nog bli allt svårare att hitta ett onödigt överflöd, men man har samtidigt lådor att kolla igenom! Med lite tur blir denna låda fylld hyfsat snart!

En del av överflödet duger tyvärr inte till att skänkas, då detta får återgå till kretsloppet via någon container på återvinningscentralen Sandladan.

Efter getingsticken…

Svullnaden har fortfarande inte gått ner, och arbetspasset igår ledde till att jag fick skoskav av just den anledningen.

Något frustrerande, men inget man kunde göra något åt. I övrigt mår jag bra, men har för säkerhetsskull ändå ringt 1177 idag för att rådfråga lite.

Det verkar som att det var ett gränsfall om jag skulle åka in till helgmottagningen, eller inte. Vi bestämde att jag skulle avvakta lite till. Det har trots allt inte riktigt gått 48 timmar sen getingarna attackerade mig.

Under tiden jag satt i telefonkö läste jag lite om vad som stod om getingstick på deras hemsida: “Barn, äldre personer och personer med hjärt-lungsjukdom är oftast mer känsliga.”

Det var trösterika ord. Jag är alltså varken ett barn eller en äldre person, inte heller har jag någon hjärt- eller lungsjukdom.

Ytterligare en tröst i allt detta är att det faktiskt inte blivit värre sen igår förmiddags. Svullnaden kring vristen tycks i alla fall inte bli värre, och bortsett från att skon inte längre passar så är jag vid gott mod!

Samtidigt kan man inte låta bli att undra hur man lyckades med detta konststycke…

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 07 22 || 18:33

Publicerat i Baronen - In Real Life

3 svar to 'En ny låda packas…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Har planer om å rydde, vaske og gi bort, jeg også. Når det blir høst 🙂

  Ønsker en fortsatt fin juli-helg ^^

  Kristine

  2023 07 22 || 21:49

 2. Jag gör likadant ,men packar i stora kassar!
  Ha en bra dag!
  Kram!

  skåningen

  2023 07 23 || 10:04

 3. Läskigt med getingsticken, hoppas det blir bättre så du slipper åka in till VC.
  Jag brukar rensa i garderoben med jämna mellanrum, saker är det svårare med, men jag rensade ordentligt när jag flyttade.

  Marianne

  2023 07 23 || 10:35

Lämna en kommentar: