Efter regn kommer solsken…

2 kommentarer

Efter regn kommer solsken

Talesättet säger att “efter regn kommer solsken”, och det stämmer verkligen nu. Dagens väder blev återigen varmt, men gårdagens regn har verkligen gjort stor nytta.

Både Turbo och Wilja har tyckt att det varit varmt idag, men så här på kvällskvisten så har man kunnat se dessa två leka friskt här hemma.

Den aktiviteten har jag själv inte varit delaktig i, men båda verkar ha haft väldigt trevligt. Det verkar i alla fall så när de ibland kommer in och hälsar på husse med andan i halsen, bara för att kort efteråt gå ut igen.

Jag förväntar mig att båda kommer att sova gott i natt!

Dock är dagen inte över riktigt än. Bland annat har vi alla en kvällspromenad att se fram emot, innan man kan dra sig tillbaka så sakta och vila upp sig inför morgondagens aktiviteter.

En liten försmak!

På lördag infaller en väldigt speciell dag här hemma på Hundgården! Turbo fyller nämligen 10 år, och det innebär att han är den hund som tillbringat mest tid här hemma!

Naturligtvis återkommer jag med en välförtjänt uppdatering på lördag! Jag är i alla fall enormt tacksam över att ha fått förmånen att ha en sån fantastiskt fin hund som Turbo, och jag hoppas att vi båda får se den andre blir allt mer grå!

Mer regn är att vänta!

Ja, måndagens regnande resulterade i att mina IBC-tankar och regntunnan äntligen fylldes till bredden. Mer regn är dock att vänta, och man ser verkligen fram emot detta.

Med vetskapen om att efter regn kommer solsken!

Under maj månad talades det om att sommaren kunde bli liknande den man fick uppleva 2018. Lyckligtvis verkar det inte ha blivit så illa, i alla fall inte här i Falkenberg. Hur ser det ut där du bor? Har ni fått tillräckligt med regn?

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig kväll!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 06 28 || 21:29

2 svar to 'Efter regn kommer solsken…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Ha en bra dag!
  Kram!

  skåningen

  2023 06 29 || 10:27

 2. Så turbo blir ett år äldre, så fint när de är friska och kan åldras hos sin människa. Han kom till dej som vuxen om jag inte minns fel? Hur gammal var han då?
  Här kan det gott få komma mer regn!

  Marianne

  2023 06 29 || 11:30

Lämna en kommentar: