Ibland lyckas man göra nytta…

1 kommentar

Ibland lyckas man göra nytta

Ibland lyckas man göra nytta, om än i något begränsad skala.

En del av vägen fram till mig hus har länge varit i behov av att bli tillfixad. Tack vare en större mängd efterlängtade droppar kunde man påbörja detta arbete.

Dock torkar allt extremt snabbt, så efter knappt en timme fick man avbryta arbetet. Efter nästa rikliga regnskur kan man eventuellt återuppta arbetet igen.

Maskinen funkade hyfsat bra, men efter 1,5 km så dog den utan någon som helst förvarning. Det gick inte att starta den alls, och därför så var jag redo att ringa upp återförsäljaren och dela med mig av mina erfarenheter.

Efter knappt 5 minuter startade den tacksamt nog igen, och arbetet kunde fortsätta.

För att vara på den säkra sidan så ringde jag ändå upp återförsäljaren för att berätta detta. Ingen av oss kunde förstå vad det beror på, men jag tyckte inte att det fanns någon anledning att lämna in den i nuläget.

Jag har i alla fall informerat om problemet, och sen får vi se. Den gick ju hur fint som helst när jag körde in till stan i måndags, så man börjar nästan tro att den är lite arbetsskygg…

Vilket naturligtvis inte alls passar sig för en arbetsmaskin. Men… ibland lyckas man göra nytta trots allt. Det lustiga är att man nu nästan bara kan skratta åt eländet.

… och nu till något helt annat…

Idag fick Turbo prova på inomhusbädden ordentligt! Under hela tiden höll dock Wilja två väldigt missunnsamma ögon på honom, så han valde efter en stund att gå ner från den.

Oavsett så såg han ut att vara väldigt nöjd över att få ligga bredvid husse. Om än för ett kort ögonblick.

Det kan tyckas vara taskigt mot Turbo, men samtidigt får man tänka på att Turbo har något som Wilja inte har: En hel övervåning med balkong!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 06 21 || 16:31

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'Ibland lyckas man göra nytta…'

Subscribe to comments with RSS

  1. “Skrapade” du vägen? Men bråkar ATVn med dej igen? Så Turbo har flyttat upp en våning, eller är det bara när han tröttnar på en busig Wilja?

    Marianne

    2023 06 21 || 22:02

Lämna en kommentar: