Fyrbenta behöver vatten…

2 kommentarer

Fyrbenta behöver vatten

Fyrbenta behöver vatten, och därför kör vi en favorit i repris. Vattendunken kanske har kommit på plats lite senare än planerat, men nu står den i alla fall där.

Fylld med uppfriskande vatten från min brunn.

För de som går förbi här så är det ju långt till närmsta vattenskål. Alla bäckarna har dessutom torkat ut, och utlovat regn uteblir. Därför är det ingen dum idé att låta sin fyrbenta vän få släcka törsten längs vägen.

Detta är tredje sommaren i rad som förbipasserande bjuds på vatten, och det har minst sagt varit uppskattat.

Fyrbenta behöver vatten, speciellt när det är så här varmt och torrt ute.

Vi längtar verkligen efter regn nu. Dels för att luften ska bli så där ljuvligt uppfriskande, men också så att naturen får det vatten den så desperat behöver nu. Det är verkligen extremt torrt i markerna…

Återigen tycker man extremt synd om sina vovvar. Deras dagar går åt att försöka hitta svala platser efter bästa förmåga, och det finns inte mycket jag kan göra åt saken.

Man börjar mer och mer fundera på om man inte ska fixa en liten pool som hundarna kan plaska runt i. Den behöver ju inte vara speciellt stor eller djup, men den skulle nog vara ett värdefullt tillskott i hundgården.

Vad tror du?

Träningen fortsätter!

Träningen fortsätter på nästan samma nivå. Den enda skillnaden är att vovvarna får lite kortare promenader, då kvällarna fortfarande varit väldigt varma.

För egen del så kan man dock utsätta sig för både det ena och det andra i värmen. Cykelturerna rullar minst sagt på väldigt bra.

I kväll blir det dock ingen cykeltur till jobbet, då jag redan genomfört den träningen. Dessutom är kvällens arbetspass lite längre, och jag har ingen lust att vara hemma kring 04.30 i natt.

Därför passar det bra att köra bil, under förutsättning att jag tränar lite extra mycket i morgon.

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 06 17 || 15:48

2 svar to 'Fyrbenta behöver vatten…'

Subscribe to comments with RSS

 1. vad fint och smart att sätta ut vatten så där 🙂

  Pauline

  2023 06 18 || 18:41

 2. Snällt av dig att sätta ut vatten!
  Kram!

  skåningen

  2023 06 19 || 11:06

Lämna en kommentar: