Det ser kaosartat ut…

Inga kommentarer

Det ser kaosartat ut

Det ser kaosartat ut, men faktum är att detta är en stor lättnad. Trädet som dog av en köldknäpp för ett antal år sedan utgör inte längre ett hot mot hundarna.

Eller hundgården!

Nu återstår en hel del arbete med att röja bort allt och återställa ordningen, men inte just nu. För stunden är det alldeles för varmt för att utföra något fysiskt arbete. I alla fall om man frågar mig.

Vad gäller stammarna så har dessa haft några år på sig att torka, och av den anledningen kan man avvakta med att klyva bitarna. Det räcker att såga upp det och lägga in det i förrådet.

Om andan faller på vid ett senare tillfälle… ja, då kan man börja klyva det.

För stunden ser det i alla fall ut så här i hundgården. I stort sett är allt sågat, bortsett från det som finns utanför hundgården.

Nu är det bara att samla ihop allt och köra in det i förrådet. Wilja är mer eller mindre lyrisk över det faktum att hon har en till synes obegränsad mängd pinnar att leka med.

Det innebär att det också blir mer skräp inomhus, vilket i sin tur leder till att man måste dammsuga…

Det stockar och grenar som finns kvar utanför hundgården kommer förhoppningsvis att sågas upp i morgon, eller åtminstone flyttas in i förrådet. När allt detta kommit in i förrådet kommer man att få en bättre bild av hur mycket mer ved man eventuellt behöver fixa.

Två stammar återstår att fälla, men jag vill först rensa upp efter den förödelse man orsakat här.
Det ser kaosartat ut, men jag har full koll. Typ.

En dags ledighet återstår!

Ja, man har ju varit ledig denna vecka, och i morgon är inget undantag. På lördag har man dock ett arbetspass i ordningens tjänst, och därefter är man ledig ända tills nästa helg.

Man kan kalla det semester, eller bara vardagslyx. Oavsett så trivs man med detta!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 06 15 || 21:50

Publicerat i Baronen - In Real Life

Lämna en kommentar: