Förr eller senare måste man…

3 kommentarer

Förr eller senare måste man

Förr eller senare måste man utföra någon form av arbete, men inte idag. Föga förvånande kan tyckas, men jag hade inte räknat med att komma igång med något arbete idag.

Sovmorgonen blev lite längre än planerat idag, men det kändes ändå ok.

Efter “morgonkaffet” så cyklade man in till stan, och därefter höll man sig något passiv. Värmen förhindrade alla former av utomhusarbete.

Så här på kvällskvisten blev det dock väldigt svalt och behagligt ute, och av den anledningen så började man leta upp rep, vinschar och annat inför morgondagen.

Tanken är att klättra upp i trädet, fästa ett rep, såga ett snitt och sen lämna området fortast möjligt. Med hjälp av en handvinsch och min ATV ska jag sen försöka dra ner trädet så smidigt som möjligt.

Innan dess måste jag dock plocka bort staketet och se till att hundarna inte kommer i närheten av detta något riskabla projekt. För stunden känns det som att jag har det mesta som kan tänkas behövas.

Om allt går enligt planerna kan man påbörja arbetet i morgon kväll. När det blivit så där behagligt svalt utomhus.

Morgondagens schema är fullspäckat!

Ja, morgondagen har verkligen blivit fullspäckat på alla möjliga sätt. Först behöver jag åka till Klitterbadet, därefter till biblioteket för att scanna in några dokument som tydligen är märkligt viktiga. Efter detta blir det ett möte med några vänner, och sen kan man åka hem och ladda upp.

Om allt går smidigt så kommer man att kunna fälla samtliga stammar i morgon, men det känns inte som ett krav. Det vore dock smidigast då det blir lite rörigt att öppna upp hundgården, bara för att sen stänga igen allt.

Men vad ska man göra? Trädet behöver verkligen fällas! Låt oss hoppas på att arbetet förflyter snabbt och smidigt, utan några missöden. Förr eller senare måste man ta tag i saker och ting!

Fortfarande nikotinfri!

Ja, klockan tickar på, och det är med stor stolthet som jag kan konstatera att det snart gått 22 dagar sen man spottade ut den sista snusen!

Vem hade kunnat ana att man skulle nå hela vägen hit? Ja, inte jag – det är i alla fall en sak som är säker. Likväl så befinner man sig här som genom ett under.

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 06 12 || 22:43

Publicerat i Baronen - In Real Life

3 svar to 'Förr eller senare måste man…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Ta det försiktigt när du ska fälla trädet!!
  Jippi du har klarat 22 snusfria dagar
  Min vecka har börjat bra!
  Ha en bra dag!
  Kram!

  skåningen

  2023 06 13 || 10:10

 2. Kan du inte fälla trädet åt andra hållet?
  Grattis, snart en månad utan nikotinet 🙂

  Marianne

  2023 06 13 || 11:08

 3. Grattis till dina 22 dagar som nikotinfri! 👏🏻
  Lycka till med ditt riskabla projekt!

  Yasmine

  2023 06 13 || 15:50

Lämna en kommentar: