Det sista lilla…

2 kommentarer

Det sista lilla

Det sista lilla återstår i vardagsrummet. Samtidigt kan jag inte helt bestämma mig för hur man ska placera den ena soffan och fåtöljen.

Ett mindre problem, kan tyckas, men icke desto mindre ett problem.

Det mesta är i alla fall på plats, bortsett från några få tavlor. Vanligtvis är jag inte speciellt glad för den formen av dekoration, utan föredrar hellre gamla verktyg och redskap.

Vilket är ganska uppenbart av bilderna att döma.

Det sista lilla ska placeras på den enda vägg som för stunden är tom. Jag ska bara bestämma mig för vilka tavlor jag ska behålla.

När man nu kommit så långt kan man börja göra lite nytta i en del av hallen. Men först måste Wilja sluta löpa.

Igår fick jag hålla båda åtskilda, och det kommer att bli så även idag. Turbo verkar helt ha tappat intresset för henne, men det finns ingen anledning att ta onödiga risker.

Sol och värme!

De senaste dagarna har varit helt ljuvligt härliga, vilket garanterat motiverat mig att vara extra aktiv. I alla fall i hemmets lugna vrå.

Vad rör träningen så har det varit lite si och så denna månaden, av flera olika anledningar. Det finns en förhoppning om att man ska hinna rätta till en del av detta, men överlag ser inte maj ut att bli en bra månad.

Men… jag har i alla fall fått färdigt vardagsrummet.

Igår tog man i alla fall cykeln till jobbet, och det blir så även idag. Det är lika bra att passa på innan regnet kommer nästa vecka.

Nästa vecka inleds med mycket jobb och studier, men från och med onsdag får man ledigt några dagar innan det är dags igen.

Tanken är väl att få gjort så mycket som möjligt här hemma under den tiden. Vem vet, kanske bjuder jag mig själv på en pizza- och filmkväll i vardagsrummet också…

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 05 13 || 16:15

Publicerat i Baronen - In Real Life

2 svar to 'Det sista lilla…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Du kommer säkert på hur du ska möblera .Du får sitta in dig!
  Ha en bra dag!
  Kram!

  skåningen

  2023 05 14 || 10:13

 2. tycker det ser bra ut så där 🙂

  Pauline

  2023 05 15 || 08:52

Lämna en kommentar: