Framstegen är kanske små…

1 kommentar

Framstegen är kanske små

Framstegen är kanske små, men det går i alla fall framåt. Kanske för att Wilja agerat arbetsledare och noga följt husses arbete under dagen.

I morgon fortsätter målandet!

Det sägs att ombyte förnöjer, och av den anledningen fick man även ägna sig åt vanligt hushållsarbete i form av dammsugning. Därmed kunde man också samla upp tillräckligt med päls för att bygga en helt ny hund.

Inser att det är dumt att låta det gå för länge mellan dammsugningarna…

Hur som haver!

Två av väggarna hade i alla fall torkat under eftermiddagen, och jag kunde börja sätta upp några av dekorationerna. Bilden kanske inte säger speciellt mycket så sett, men det är i alla fall en början på ett långdraget projekt.

Innan jobbet i morgon hinner man förhoppningsvis måla den sista väggen i vardagsrummet, och därefter kan man pusta ut. Fast arbetet är inte över. När man är klar här så fortsätter man i hallen…

Jag skulle kunna bjuda på fler bilder, men lite får man spara till helgen. Dessutom är vinkeln noga utvald så att ingen kan se den brutala röra som återfinns i resten av vardagsrummet.

Framstegen är kanske små, men man gör i alla fall framsteg!

Höglöp och galler!

Ja, Wilja höglöper, och av den anledningen får man behålla galler inomhus tills vidare. Idag när jag cyklade till stan så fick jag hålla hundarna åtskilda. Åtgärden må ha upplevts som högst ovanlig av Wilja, men allt hade gått bra. Hon låg och väntade på mig utanför ytterdörren.

Det blir några dagar till med sådana åtgärder, men snart kan hundarna vara tillsammans igen dagarna i ända. Turbo (som förvisso är kastrerad) blir alltid extra lekfull när hon löper.

Man får passa på att njuta av dessa stunder, för snart nog kommer han att anse henne vara dryg…

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 05 11 || 22:11

1 svar to 'Framstegen är kanske små…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Haha ja man tar alltid bilder med så smickrande vinklar som möjligt!

    Yasmine

    2023 05 12 || 20:40

Lämna en kommentar: