Man kunde gjort mer…

Inga kommentarer

Man kunde gjort mer

Man kunde gjort mer under dagen, men överlag är det väl alltid så. Efter många om och men fick man äntligen öppnat färgburken.

Det hela var ändå ganska enkelt.

Tyvärr blev inte hela vardagsrummet målat, men en av väggarna fick i alla fall ny färg. I ärlighetens namn ser jag ingen större skillnad, men jag antar att känslan är det viktigaste.

Dessutom är det 8 år sen man målade väggarna, och det skadar inte att fräscha upp allt.

Det ser ut som att det kommer att räcka med en strykning på de väggar som redan är vita. Övriga väggar behöver nog mer färg. I morgon har färgen torkat på den första biten, och ser allt bra ut kan man montera upp TV’n och övriga dekorationer.

Det kommer onekligen att bli trevligt att få dekorera vardagsrummet igen, på ett något annorlunda sätt än det varit de senaste åren. Vardagsrummet har alltid varit det finaste rummet i huset, och den trenden hoppas jag ska fortsätta.

Gästerna åkte hem…

… och därmed kunde man riva gallren i hallen och återställa hundarna rörelsefrihet. Till viss del i alla fall.

Wiljas höglöp innebär att även Turbo visat intresse för henne, så nu får man hålla extra koll på dessa ett par dagar. Lyckligtvis är jag ledig till och med fredag kväll. Mitt pass i morgon kväll flyttades till söndag, så nu behöver man inte oroa sig för hundarna.

Idag passade jag även på att ta en cykeltur till stan, och det har jag för avsikt att göra även i morgon. Det blev också årets första tur med kortbyxor, så man kan nog mer eller mindre hänga undan de andra arbetsbyxorna.

Maj månad har börjat lite dåligt vad gäller träningen, och man kunde gjort mer även rörande detta. Förhoppningsvis så hinner man ta igen lite av den missade träningen under återstående veckor.

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 05 10 || 23:04

Publicerat i Baronen - In Real Life

Lämna en kommentar: