… och så var den hemma…

Inga kommentarer

och så var den hemma

… och så var den hemma igen… Låt oss hoppas att den inte bjuder på några fler överraskningar inom den närmsta tiden. Bränslepumpen är bytt, något som också gick på garantin.

Det var ju ganska självklart.

Utöver detta är den också nyservad, och även tvättad. Det senare var ändå en uppskattad bonus då jag inte har möjlighet att göra det här hemma.

I stället för att få den hemkörd så valde jag att hämta den, vilket gjorde att jag också fick köra den. Bäst av allt var att den startade och fortsatte att gå under hela vägen hem.

Återförsäljaren tipsade mig att byta försäkringsbolag för att få en assistansförsäkring också. Inte för att det förväntas bli fler problem i framtiden, utan för ens egen skull.

Min första ATV hade assistansförsäkring, men den var registrerad som MC. Denna är registrerad som traktor B, och då verkar ingen vilja ta på sig den uppgiften.

Det känns lite märkligt, då det fortfarande är en ATV…

Hur som helst, detta är nog ändå viktigt att titta närmare på. Först måste jag prata med det nuvarande försäkringsbolaget för att se vad som ingår innan jag kontaktar ett nytt försäkringsbolag.

Vägassistans är ju trots allt alltid bra att ha för alla fordon som rullar på vägar.

Idag blir en lång dag!

Man ska vara tacksam för att man får jobba, men idag blir en lång och seg dag. Först ska jag in till skolan och ha prov, sen ska man hem en sväng innan man åker iväg till jobbet.

Av den anledningen blir det inget cyklande idag, men det finns ju en dag i morgon också. Samtidigt är det ju också en dag i övermorgon med…

Idag får man stressa lite för att hinna med det viktiga här hemma också. Huset behöver dammsugas, och Wiljas tillstånd gör att man även behöver torka av golvet både här och där.

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 05 02 || 12:43

Publicerat i Baronen - In Real Life

Lämna en kommentar: