… inte idag heller…

Inga kommentarer

... inte idag heller...

… inte idag heller… Man drar en djup suck och försöker förklara för sig själv att cykeln blir ståendes även denna dag.

Inledningsvis var tanken att man skulle cykla till jobbet i kväll, men en besvärande huvudvärk infann sig under eftermiddagen.

Dessutom känns det som att något influensaliknande lurar i kroppen. Av den anledningen blir man så illa tvungen att ta bilen till jobbet.

Det är ju dumt att pressa kroppen för mycket om den inte riktigt är på topp. Man vill ju inte att något ska bryta ut och ställa till det för mig under resten av veckan.

Så, motvilligt får jag låta kroppen vila lite i hopp om att allt känns bättre under morgondagen.

Samtidigt är vädret strålande vackert, och det hade varit en ljuvlig cykeltur in till stan, om än något kall under resan hem i natt.

Jag hade stora planer för att maj skulle bli en bra månad rent träningsmässigt, men det har verkligen inte börjat bra. Det finns dock alla möjligheter att vända denna negativa trend under månadens återstående dagar.

Ingen panik från min sida, utan kroppen kommer att få vad den behöver mest: vila! Då detta beslut blivit taget har jag ungefär en timme extra här hemma att göra just ingenting.

Med en Ipren och lite vatten i magen hoppas jag på snabbt tillfrisknande.

Inget ont som inte har något gott med sig!

Att det blir bil idag är till viss del en liten nackdel, men också en fördel. I alla fall för hundarnas del. I stället för att vara hemifrån under ca 10 timmar, behöver jag bara vara iväg drygt 8 timmar.

Det är dock tveksamt att hundarna kommer att märka någon större skillnad. Dessa blir alltid lika glada när jag kommer hem, oavsett om jag varit borta i 2 timmar eller 12 timmar.

Med lite tur har jag dessutom den där extra energin vid hemkomsten så att jag kan bjuda båda på en lite längre promenad innan det är dags att sova.

Med detta sagt önskar vi på Hundgården er alla en riktigt trevlig onsdagskväll!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 05 03 || 17:00

Publicerat i Baronen - In Real Life

Lämna en kommentar: