Ett intensivt sökande har inletts…

1 kommentar

Ett intensivt sökande har inletts

Ett intensivt sökande har inletts här hemma på Hundgården. Wiljas däck har en tendens att gömma sig, och då måste hon naturligtvis söka upp det igen.

Antingen återfinner hon det under en kudde, madrass eller ett täcke.
Eller varför inte högt upp på en hylla.

Ja, livet är onekligen inte lätt för en ung schäfertik, men hon klarade av att varje gång hitta sin “borttappade” leksak varje gång. Trots att det fanns andra distraktioner i rummet.

Som exempelvis husse eller en boll.

Wilja var dock ytterst målmedveten i sitt sökande och ignorerade allt annat. Bortsett från det faktum att hon ibland vände sig till husse för att få lite vägledning.

Resultatet av dagens träning var minst sagt mycket gott. Hon var väldigt målmedveten, och använde nosen på ett fantastiskt sätt.
Det hon dock bör bli bättre på är att finna sig i att sitta still när husse försvinner bakom en vägg.

Hon har en tendens att resa sig upp och följa efter…

När väl övningen var genomförd så bestämde jag mig för att belöna henne lite extra. Grillkorvar skars upp i småbitar och kastades ut på gräsmattan. Eller det som en gång var en gräsmatta.

Inför denna del av träningen så valde Turbo inte helt oväntat att dyka upp och hjälpa till. Han är ju något av en gottegris, och bangar inte för en sådan uppgift.

Efter att han ätit sin beskärda del valde han att återvända till sin bekväma plats.

Tänk vilket liv denne äldre herre lever…

Bil eller cykel?

Igår tog man bilen till jobbet, och tur var väl det. När arbetspasset närmade sig sitt slut så var jag utan tvekan tröttast i Sverige. Därför var det verkligen skönt att kunna sätta sig bakom ratten och köra hem.

Idag är man dock lite piggare och tänker därför ta cykeln till jobbet. Det blir också månadens sista träningspass, och när man väl är hemma i natt har man genomfört nästa månads första träningspass.

Det är ju alltid en bra början på en månad.

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 04 30 || 15:50

1 svar to 'Ett intensivt sökande har inletts…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Treo letar också ständigt efter sin boll och ben,
    Ha en bra dag!
    Kram!

    skåningen

    2023 05 01 || 10:50

Lämna en kommentar: